Stanciu, în Turcia? O echipă de tradiție a făcut o ofertă cehilor. Când s-ar putea face mutarea

Radu Bordei 25.01.2021, 15:15
Stanciu, în Turcia? O echipă de tradiție a făcut o ofertă cehilor. Când s-ar putea face mutarea

Merge și Stanciu în Turcia? Românii sunt din nou la mare căutare în Super Lig din Turcia. Nu doar la nivel de jucători, unde întâlnim nume ca Denis Alibec sau Cristi Săpunaru, dar și la antrenori. Marius Șumudică și Dan Petrescu s-au dus să salveze echipe și să obțină rezultate importante. Iar cluburile mari de la Istanbul și nu numai au început să îi urmărească tot mai atent.

Alex Maxim este dorit de aproape toate echipele mari din Turcia, după sezonul excelent de la Gaziantespor. Iar acum un alt nume important din naționala României este în vizorul unei forțe de pe Bosfor.

Merge și Stanciu în Turcia? Slavia Praga a primit o ofertă pentru mijlocașul român

La 27 de ani, Nicolae Stanciu, unul din liderii naționalei lui Rădoi, este aproape de o nouă aventură. Mijlocașul român este un om important pentru echipa din Cehia. În acest sezon Stanciu a reușit 4 goluri și 4 pase decisive, dar, mai important, este omul care leagă tot jocul Slaviei. De aceea, în acest moment, este greu de desprins din prima formulă a cehilor. Totuși românul poate fi tentat de o experiență într-un campionat mai puternic

Oferta pentru Stanciu vine de la Trabzonspor, grupare aflată pe locul 5 în Super Lig. Turcii luptă pentru calificarea în cupele europene, iar Stanciu poate fi un atuu important în această competiție. Totuși, presa anunță că Trabzon nu a făcut o ofertă generoasă.

Stanciu este lider și la națională

Slavia așteaptă mai mulți bani pentru român

Cehii așteaptă ca cei de la Trabzon să arate cu adevărat că îl vor pe Stanciu. Oferta inițială, de 2 milioane de euro, nu este pe placul Slaviei. Aceștia au plătit 4 milioane pentru mijlocaș în 2019, iar acum ar pierde jumătate din bani. Stanciu este cotat la 4,5 milioane de euro, iar Slavia dorește cel puțin această sumă pentru a lua în considerare despărțirea de jucător.

Trabzon ar fi contactat-o și pe Anamaria Prodan, agenta fotbalistului. Stanciu are contract până în 2023 și nu se paote nimic fără acordul celor de la Slavia.

Trabzon caută un coordonator

Gruparea de pe locul 5 este în căutarea unui coordonator de joc. Și Alex Maxim este luat în considerare, dar fotbalistul lui Gaziantep este mai greu de adus. Mijlocașul are parte de cel mai bun sezon din carieră și cei de la Gaziantep vor căuta să scoată cât mai mult pe un fotbalist decisiv. De aceea, Stanciu pare varianta mai viabilă pentru Trabzon.

Stanciu a mai evoluat la Anderlecht și Al Ahli, dar și la rivala din Praga, Sparta.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe