După Beșiktaș, încă o fostă campioană intră în lupta pentru Maxim! Ce alege românul?

Catinca Giosanu 21.01.2021, 09:11
După Beșiktaș, încă o fostă campioană intră în lupta pentru Maxim! Ce alege românul?

După Beșiktaș, încă o fostă campioană intră în lupta pentru Alex Maxim! Mai mult, fotbalistul român a dezvăluit, de curând, că nici el nu mai vrea să rămână la Gaziantep.

După Beșiktaș, încă o fostă campioană intră în lupta pentru Maxim!

La cei 30 de ani ai săi, Alex Maxim este dorit de mai multe echipe. După ce Beșiktaș a insistat pentru transferul mijlocașului, se pare că și antrenorul Abdullah Avci îl vrea neapărat în echipa sa.

Cu 11 goluri în acest sezon, sportivul ar fi intrat în atenția lui Trabzonspor, prima mare echipă a turcilor după Fenerbahce, Galatasaray și Beșiktaș.

Presa străină arată că fostul selecționer al Turciei le-a dat șefilor inițial trei nume: Edin Visca (Basaksehir), Yousouf (Malatyaspor) și Alex Maxim (Gaziantep). În cele din urma, antrenorul l-a ales pe Maxim.

Alex Maxim ar putea să plece de la Gaziantep

Fotbalistul internațional vrea să plece de la Gaziantep, însă decizia finală o va lua noul manager al echipei. Este vorba despre Sa Pinto, cel care l-a înlocuit pe Marius Șumudică.

Abdullah Avci, fostul selecționer al Turciei, îl vrea și el  cu orice preț pe Maxim la Trabzonspor, arată publicația Karadenizgazete.

În plus, se pare bașkanii lui Gaziantep sunt de acord cu transferul său. Și asta, pentru că sunt conștienți de faptul că sportivul nu va mai da același randament după plecarea lui Marius Șumudică.

De când a fost adus de Marius Șumudică la echipa din Turcia, mijlocașul român a reușit 11 goluri în 21 de meciuri oficiale pentru Gaziantep.

Alexandru Maximeste dorit de o fosta campioana
Alexandru Maxim este dorit de o fostă campioană / Sursa Foto: Digi Sport

Maxim, surprins de plecarea lui Marius Șumudică de la Gaziantep

Alexandru Maxim a fost luat prin surprindere de vestea plecării lui Marius Șumudică de la Gaziantep. Mai mult, el a simțit nevoia să îi transmită un mesaj fostului său antrenor.

„Abia am aflat şi eu, încă nu am apucat să discut cu staff-ul. Aştept să mă vad mâine cu ei la stadion, să aflu mai multe. Normal că m-a surprins. Echipa merge foarte bine, nu mă aşteptam la lucrul acesta acum.

Aveam o relaţie excelentă cu Şumudică şi cu întreg staff-ul, e normal să-mi pară rău pentru ce s-a întâmplat. Sper să lucrez din nou cu Şumudică si sper ca asta să se întâmple cât mai curând”, a declarat Alex Maxim după plecarea fostului antrenor al Astrei, conform Digi Sport.

Marius Şumudică era antrenorul echipei din Gaziantep din vara anului 2019 şi mai avea contract până în mai. Cu toate acestea, antrenorul român a părăsit gruparea după un scandal izbucnit între el şi preşedintele clubului, cu privire la prelungirea contractului.
Urmăriți Playsport.ro și pe