Steaua a ajuns să fie ironizată chiar de emblemele echipei roș-albastre. Tudorel Stoica a avut o replică acidă după eliminarea din Cupa României

Giosanu Catinca 28.09.2022, 22:36
Steaua a ajuns să fie ironizată chiar de emblemele echipei roș-albastre. Tudorel Stoica a avut o replică acidă după eliminarea din Cupa României

Tudorel Stoica i-a ironizat crunt pe cei de la CSA Steaua. Mijlocașul legendar din Ghencea a spus despre ”militari” că nu fac nimic notabil.

CSA Steaua, criticată de un fost jucător legendar

Tudorel Stoica a fost de șapte ori campion al României cu Steaua. Lui nu îi place deloc felul în care se prezintă ”militarii” la acest moment.

Fostul jucător a afirmat că formația bucureșteană nu face nimic altceva decât să încurce celelalte echipe care se luptă pentru promovare. El a transmis un mesaj dur pentru conducerea grupării din Ghencea.

„Joacă meciuri amicale”

Fostul mare internațional s-a arătat șocat de faptul că echipa antrenată de Daniel Oprița nu are drept de promovare nici acum, după al treilea an.

Din punctul meu de vedere, e mai bine să o iei de la început decât să te chinui și să îți faci iluzii că poți să câștigi Cupa. Nu o să câștigi niciodată Cupa României. Vor intra echipele care au loturi mai valoroase.

Am înțeles că în primul an nu ai știut ce să faci, iar în al doilea an tot n-ai știut ce să faci. Așa, la infinit, să îl lași pe unul să joace în locul tău și să se folosească de numele tău, mi se pare o lucrătură pe față a cuiva de pe acolo.

Nu se poate, după un an, să nu poți să faci tot ce trebuie măcar să te încadrezi într-un cadru legal, să poți să joci legal. Așa, să participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe acolo, nu mi se pare corect.

Dar noi suntem oameni care stau la televizor, privesc, avem ceva de spus, dar unii dintre noi degeaba vorbim, că nu avem nicio putere.”, a spus Tudorel Stoica, într-o intervenție la Digi Sport.

”Am fost privaţi pe nedrept”

Adi Popa s-a arătat deranjat la rândul lui de faptul că meciul din Cupa României, cu Chindia, a avut loc la Mioveni.

Probabil că lipsa noastră de experienţă s-a văzut. Au fost echipa mai pragmatică. Ne pare rău că am pierdut, ştiu cât de mult îşi doreau suporterii, dar asta este. Am pierdut, trebuie să ne ridicăm şi să câştigăm mai departe în campionat.

Noi am avut foarte mulţi absenţi, pe final am jucat eu atacant. Am fost privaţi pe nedrept de a juca meciul în Ghencea. Noi am jucat la 100 şi ceva de kilometri depărtare. E unic în istoria fotbalului! Sunt curios dacă vin patru etape de suspendare pentru Bosnia, şi suporterii lor s-au bătut. Asta e România, ce să mai facem?

Mă bucur că mi-a ieşit golul, îmi pare rău că nu am fost decisiv. Dacă am fi intrat în Cupă, pe noul format, cred că am fi putut. Ne măsuram şi noi forţele.”, a spus Adi Popa.