Steliano Filip, amenințat de suporterii lui Dinamo. „Nu mai pot continua”

Moldoveanu Camelia 21.01.2022, 23:16
Steliano Filip, amenințat de suporterii lui Dinamo. „Nu mai pot continua”

După ce suporterii lui Dinamo l-au dezbrăcat pe Deian Sorescu, acum Steliano Filip este urmărit și amenințat. Fotbalistul vrea să renunțe la salariul restant pentru a putea semna cu o altă echipă. Acesta a mai dezvăluit și care erau practicile lui Mircea Rednic, dar și cum a fost exclus din lot.

Steliano Filip: „Mi-au spus că știu unde locuiesc”

După mai multe runde de negocieri, Dinamo l-a vândut pe Deian Sorescu la echipa Rakow Czestochowa. Polonezii au plătit pentru internaționalul român suma de 800.000 de euro. Pentru echipa din Ștefan cel Mare banii din transferul lui Sorescu sunt o adevărată gură de oxigen. Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit că banii vor fi folosiți pentru achitarea anumitor cheltuieli, printre care și salariile pe luna decembrie.

Sorescu și-a dorit să plece din „Groapă” din cauza suporterilor. Acesta a fost a fost dezbrăcat de către suporteri, asta după ce Dinamo a pierdut în fața celor de la Mioveni. Episodul nu a fost deloc greu de digerat de către sportiv, însă după transfer a trecut cu vederea cere întâmplate. Tot cu suporterii lui Dinamo pare să aibă probleme mari și Steliano Filip, acest fiind amenințat în mai multe rânduri.

Nu sunt lăsat să plec. Eu mi-am spus dorința, îi mulțumesc lui Mister că m-a înțeles. Nu este vorba de orgoliu, efectiv nu mai pot continua, s-au adunat foarte multe. Am primit telefoane, am fost amenințat de unii suporteri. Mi-au spus că știu unde locuiesc, că o să mă urmărească, că o să văd eu ce pățesc. Conducerea îmi spusese că mă așteaptă la reziliere, că antrenorul nu mă mai dorește.

După acel moment am fost întrebat dacă vreau să merg în Ungaria, liber. Am așteptat, am vorbit și cu Mister Stoican după, am încercat să revin lângă echipă. Din păcate nu se mai poate. Am fost la antrenamente, am încercat să fiu lângă echipă. Mister m-a înțeles, nu sunt concentrat, nu vreau să-i încurc. Probabil că după ce au aflat că am această ofertă mi-au spus să vin cu bani. Eu am două luni restanță, pot renunța la banii din salariu.”, a mărturisit Filip, potrivit Digi Sport.

Mircea Rednic a făcut numai probleme? „Vestiarul a fost rupt”

Steliano Filip a vorbit și despre neînțelegerile pe care le-a avut cu Mircea Rednic, dar și despre felul în care fostul antrenor al lui Dinamo obișnuia să-și excludă jucătorii. Fotbalistul își dorește cu orice preț să plece, iar Flavius Stoican l-a înțeles.

Mircea Rednic nu m-a mai vrut la echipă, nu știu pentru ce motiv. S-a spus că eu și Matei am vrut să dăm afară antrenorul, dar deja eram trași pe linie moartă. Nu s-a pus niciodată problema să lucrăm împotriva lui Mircea Rednic! Eu am avut o discuție cu Mircea Rednic, părea că este în regulă atunci, dar după două zile n-am mai apărut pe lista pentru antrenamente. Am fost exclus din lot, nu știa nimeni de ce. Vestiarul a fost rupt, azi lipseam eu de la antrenament, mâine erau excluși alți jucători.

Sunt în discuții cu alte echipe, dar le transmit ce mi-a spus și mie conducerea. Nu s-a stabilit nicio sumă de transfer, mi-au spus să vin cu o sumă de bani. În ultimele zile n-am mai vorbit cu conducerea, mi-a fost greu. Eu am avut de la început o relație ok cu ei, dar m-au deranjat când au spus că le dau mesaje noaptea. De atunci n-am mai discutat. În Ungaria a fost transferat între timp un alt fundaș, adus liber.

Când am ales să vin la Dinamo am renunțat la alte oferte, unde aș fi primit mai mulți bani. Este adevărat că și la Dinamo am primit bani la semnătură. Acum nu mai vreau să continui. Mereu am vorbit calm cu suporterii, dar după ce s-a întâmplat cu Mircea Rednic, multe persoane au trecut la amenințări.

Dinamo este echipa mea de suflet, vreau să se salveze! Nu le port pică. Dacă nu voi putea pleca o să mă prezint în continuare la program. Am vorbit cu Flavius, nu vreau să mă prezint la antrenamtele de grup pentru a nu le transmite din problemele mele. O să mă prezint și mă voi antrena conform contractului”, a mai spus Steliano Filip.

Urmăriți Playsport.ro și pe