Steliano Filip e „fratele” noului transfer de la FCSB, Stipe Vucur. Cum au petrecut cu alcool, țigări și poker

Giosanu Catinca / 11.06.2021, 20:37
Steliano Filip e „fratele” noului transfer de la FCSB, Stipe Vucur. Cum au petrecut cu alcool, țigări și poker

După Stipe Vucur, un alt jucător de fotbal care joacă la FC Dinamo București a intrat în atenția patronului de la echipa roș-albastră. Este vorba chiar despre „fratele” noului transfer de la FCSB. Ceea ce nu știe însă Becali, este că cei doi şi încă un coleg au fost protagoniştii unui moment controversat, care s-a lăsat cu repercusiuni. Cum au petrecut cu alcool, țigări și poker?

Steliano Filip e „fratele” noului transfer de la FCSB, Stipe Vucur

Stipe Vucur a ajuns, joi searaă, la București, iar în urmă cu puțin timp a semnat cu FCSB. Mai mult, fundașul croat în vârstă de 29 de ani a efectuat vizita medicală la INMS alături de noii săi colegi. Prin urmare, Stipe Vucur este, oficial, fotbalistul lui FCSB. Fundașul adus la dorința exclusivă a patronului Gigi Becali, care are și cetățenie austriacă, a semnat contractul pe care l-a negociat cu echipa bucureșteană în prezența președintelui Valeriu Argăseală.

Mai mult, Stipe a efectuat și vizita medicală alături de noii săi colegi, la Institutul Național de Medicină Sportivă. Având în vedere toate acestea, sâmbătă va lua parte la primul antrenament la FCSB. Ulterior, stoperul austriac care măsoară 1,95 metri va avea sarcina de a rezolva problemele din apărarea celor de la FCSB.

Cum au petrecut cu alcool, țigări și poker

Vucur a venit la București însoțit de impresarul său, Daniel Halfar. Fotbalistul a evoluat de-a lungul timpului la echipe precum RB Salzburg, FC Lustenau, Erzgebirge Aue, Kaiserslautern sau Hajduk Split. Internaționalul în vârstă de 29 de ani a prins meciuri inclusiv în Bundesliga. Toate aceste detalii le cunoaște și Gigi Becali. Ceea ce nu știe latifundiarul din Pipera însă, este că fundașul FCSB-ului a fost, la un moment dat, implicat într-un scandal uriaș alături de Steliano Filip.

Gigi Becali a cerut ordine şi disciplină la FCSB, mai ales că vrea că câştige titlul, să joace în grupele europene, precum şi să vândă fotbalişti pe multe milioane de euro. Tocmai de aceea marile voci ale fotbalului românesc consideră că patronul FCSB-ului se va enerva la culme când va afla adevărul despre noul fundaș central de la FCSB.

Stipe Vucur este, oficial, fotbalistul lui FCSB
Stipe Vucur este, oficial, fotbalistul lui FCSB

Clubul l-a ”executat”

Pe finalul anului 2018, Stipe Vucur, Andre Fomitschow şi Steliano Filip, toţi fotbalişti la Hajduk Split în acea perioadă, au stârnit furia fanilor şi conducerii. Cu trei zile înainte de derby-ul cu Dinamo Zagreb şi într-un moment în care forma echipei lăsa de dorit, cei trei s-au filmat în timp ce fumau, consumau băuturi alcoolice şi jucau poker, potrivit ProSport.

Hajduk a demarat imediat o anchetă pentru a determina circumstanţele  demonstrate de poze. Cel mai „şifonat” a ieşit fundaşul stânga român. Steliano Filip a fost trimis la echipa a doua, iar după câteva luni a revenit în România, la Dunărea Călăraşi. De suferit a avut și noul fundaş de la FCSB. Pentru el a urmat o perioadă grea, după ce s-a despărţit de Hajduk în iulie 2020. Sportivul şi-a găsit echipă abia în octombrie anul trecut.