Steliano Filip îl acuză de intimidare pe unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai lui Dinamo: „A fost mai pe smardoială”

Giosanu Catinca 01.06.2022, 22:19
Steliano Filip îl acuză de intimidare pe unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai lui Dinamo: „A fost mai pe smardoială”

Steliano Filip a oferit o primă reacție după ce Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului.

Steliano Filip, amenințat de Giani Kiriță

Contraperformanța „câinilor roșii” i-a redus la tăcere pe jucătorii legitimați la echipa din Ștefan cel Mare. Steliano Filip este primul care reacționează după umilința suferită în fața celor de la U Cluj.

Fotbalistul a vorbit despre eșecul din Ștefan cel Mare, dar și despre disputa pe care a avut-o cu Giani Kiriță, despre care a spus că l-a amenințat.

Și când a fost mai bine, dacă a fost vreodată, tot am fost acuzat. Asta e situația, eu nu am vrut să apar. Am dezamăgit multă lume, le cer scuze suporterilor, legendelor lui Dinamo. Este normal să fiu unul dintre capii listei, să spun așa, fiind și printre cei mai vechi din echipă. Așteptările erau mai mari în dreptul meu, îmi asum și nu prea am ce să comentez.

Eu îi respect pe toți, i-am respectat și nu am ce să le răspund. Nu am ce să-i răspund lui Giani, mai ales cu el nu am ce să vorbesc. El m-a înțepat mereu în ultima vreme, știu și de ce, nu este momentul să intru într-o discuție cu el. Atunci, dacă avea ceva să-mi spună, putea să-mi spună personal.”, a spus Steliano Filip, într-o intervenție la Digi Sport.

„A fost mai pe smardoială”

Internaționalul român susține că fostul mare jucător al lui Dinamo l-ar fi amenințat cu un mesaj pe Instagram.

A fost mai pe bătaie, mai pe smardoială, a fost în direcția asta și am preferat să-mi văd de treabă. Când îți spune un om ‘lasă că o să ne întâlnim noi și o să vezi tu…”, a completat fundașul de 28 de ani.

Reacția lui Giani Kiriță

Giani Kiriță nu a negat acuzațiile care i-au fost aduse, dar a pus totul pe seama faptului că echipa sa de suflet a retrogradat pentru prima oară în cei 74 de ani de existență ai clubului.

Acest băiat eu cred că suferă de retard rău de tot, mă refer la retard fotbalistic. Uitați-vă la el și o să vedeți ce a putut să facă pe teren în acest campionat. E posibil să-i fi trimis și un mesaj pe Instagram, aici poate că are dreptate, dar ce smardoială visează el? Păi, el e în stare să se pună cu mine?

Oricum, după tot ce a spus acum, îl sfătuiesc să mă evite prin oraș. Nu-i doresc să mai dea ochii cu mine. Niciodată! A făcut o grămadă de nenorociri la Dinamo, iar eu văd că tot mai are tupeul să apară și să vorbească. Cu el în echipă și cu altii ca el Dinamo a ajuns în B, asta este cel mai dureros.”, a declarat Giani Kiriță, potrivit prosport.ro.