Steliano Filip se simte luat la „mișto” de Dinamo. Și-a depus memoriu și cere o sumă uriașă

Gabriel-Alexandru Ioniță / 22.06.2022, 18:01
Steliano Filip se simte luat la „mișto” de Dinamo. Și-a depus memoriu și cere o sumă uriașă

„Telenovela” dintre Steliano Filip și Dinamo pare că nu va ajunge prea curând la un final. Răzvan Zăvăleanu a anunțat recent că a ajuns la un acord cu fundașul stânga de 28 de ani în vederea rezilierii contractului său. Dar acest lucru nu s-a întâmplat până în prezent.

În plus, jucătorul susține că nu este lăsat să plece, deși ar avea mai multe oferte. Mai mult, el ar avea de încasat și câteva salarii restante, în valoare totală de 23.000 de euro. În acest context, Steliano Filip s-a enervat pe conducerea clubului și a decis să rămână la Dinamo, dar a depus memoriu pentru recuperarea sumei, a informat ProSport.

Steliano Filip: „Nu mai accept să fiu luat la mișto!”

Fostul internațional a explicat că se simte „luat la mișto” de conducerea clubului, în special de reprezentantul administratorului judiciar, Răzvan Zăvăleanu. El este deranjat de faptul că nu este lăsat să plece la o altă echipă. Dar în același timp nici nu i se plătesc acele salarii restante.

Da, e adevărat. Am depus memoriu. Nu mai accept să fiu luat la mișto. Am copil de crescut! Nici nu mă lasă să plec, nici nu-mi dă banii!”, a spus Steliano Filip conform sursei citate.

În plus, Steliano Filip ar mai avea și un alt motiv să fie extrem de supărat pe Răzvan Zăvăleanu. Conform sursei citate, acesta din urmă i-ar fi introdus jucătorului în contract o clauză cel puțin dubioasă.

Concret, se pare că în cazul în care fotbalistul va fi lăsat să plece liber de contract, așa cum își dorește el, clubul cu care va semna după va trebui să îi achite lui Dinamo un procent de 20% dintr-un eventual viitor transfer. Iar dacă refuză să facă acest lucru, atunci Steliano Filip ar fi obligat să le plătească despăgubiri în valoare de 100.000 de euro „câinilor”.

Ce a spus recent Răzvan Zăvăleanu despre acest subiect

Reprezentantul administratorului special al lui Dinamo a susținut recent o conferință de presă, alături de directorul de marketing al clubului și de un reprezentant al programului DDB.

Întrebat despre subiectul Steliano Filip, Zăvăleanu a anunțat că a ajuns la o înțelegere cu el pentru rezilierea contractului și că acesta va fi desfăcut chiar în acea zi. Fapt ce, după cum se poate observa, nu s-a întâmplat. Cel mai probabil, din cauza acelei clauza, pe care fotbalistul nu a acceptat-o.

Cu Steliano Filip am ajuns la o înțelegere. Vom desface astăzi contractul. Consider că pretențiile noastre nu sunt exagerate. Iar echipa la care va ajunge va fi de acord cu condițiile noastre”, a spus Răzvan Zăvăleanu în urmă cu aproximativ o săptămână.

Președintele CS Dinamo, anunț despre demolarea stadionului din „Groapă”: „Apar tot felul de nebuni care încurcă” VIDEO EXCLUSIV