Steliano Filip, uimit de golul fabulos al lui Vlad Morar: „Era să îl opresc eu”

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.04.2022, 22:47
Steliano Filip, uimit de golul fabulos al lui Vlad Morar: „Era să îl opresc eu”

Steliano Filip a fost căpitanul lui Dinamo în victoria cu Chindia Târgoviște și a făcut un meci bun. El a fost folosit de Dusan Uhrin ca mijlocaș stânga în partida de la Ploiești și a centrat decisiv la golul doi, marcat de Christian Irobiso.

Steliano Filip, declarație fabuloasă despre golul lui Vlad Morar

După meci, Filip a oferit și declarația zilei în Liga 1. El a spus că nu i-a venit să creadă când a văzut că Vlad Morar a trecut de trei adversari înainte de a deschide scorul și a dezvăluit, în glumă, că i-a venit în gând să se ducă el și să îl oprească pe coechipierul său.

E binevenită victoria, ne bucurăm că am reușit să câștigăm după foarte mult timp. Important este să continuăm pe această linie. Suntem conștienți cu toții la ce club ne aflăm și în ce situație suntem. Azi diferența a fost făcută de atitudine. Ne-a lipsit șansa până acum. În multe meciuri am fost egalați în ultimul minut. Mă bucură că am legat două meciuri fără să primim gol.

(n.r. Despre golul lui Morar) M-a surprins, când am văzut că nu îl mai oprește nimeni, era să îl opresc eu, m-am dat la o parte. Am zis să nu mai facem calcule, să o luăm meci cu meci, să avem continuitate.

Eu nu mai vreau să vorbesc de foștii antrenori, de antrenorii actuali și așa mai departe. Vreau să vorbesc pe teren și nimic mai mult”, a declarat Steliano Filip la finalul meciului de la Ploiești.

Steliano a primit imediat replica de la colegul său

Vlad Morar i-a răspuns coechipierului său și i-a transmis că nu ar trebui să fie surprins de golul spectaculos reușit de el, întrucât a mai făcut astfel de lucruri și pe vremea când evolua în Grecia.

Sunt bucuros pentru atitudinea echipei și pentru cele trei puncte, era cam ultima șansă să ne apropiem de celelalte echipe. Da, ne-a dat moral și sperăm că și etapele viitoare să se încurce. O să îi mai arăt niște goluri din Grecia, dacă l-am surprins. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Craiova și trebuie să ne pregătim. Putem sută la sută să câștigăm. Ne-a felicitat și de mâine la treabă”, a spus și Vlad Morar.

Christian Irobiso a marcat golul al doilea al lui Dinamo, chiar după o centrare foarte bună a lui Steliano Filip. După meci, atacantul nigerian le-a mulțumit fanilor pentru susținere și s-a arătat optimist în privința șanselor de salvare de la retrogradare.

Vreau să le mulțumesc suporterilor pentru că ne-au susținut. Totul este încă deschis, se joacă. Este diferență mare între Gaz Metan și Dinamo, și din punctul de vedere al fanilor. Sunt bucuros pentru cele trei puncte. Toată lumea este fericită, am așteptat atât de mult această victorie. Sper că putem să scoatem un rezultat bun și din meciul cu Craiova”, a spus și fotbalistul venit de la Gaz Metan Mediaș.

Dusan Uhrin rămâne rezervat după victoria cu Chindia: „Este doar un mic pas”. De ce nu consideră meciul cu FC U Craiova un derby