Dusan Uhrin rămâne rezervat după victoria cu Chindia: „Este doar un mic pas”. De ce nu consideră meciul cu FC U Craiova un derby

Gabriel-Alexandru Ioniță 01.04.2022, 23:02
Dusan Uhrin rămâne rezervat după victoria cu Chindia: „Este doar un mic pas”. De ce nu consideră meciul cu FC U Craiova un derby

Dusan Uhrin Jr. nu s-a entuziasmat prea tare după prima victorie obținută de Dinamo în deplasare în acest sezon. „Câinii” s-au impus la Ploiești în fața Chindiei Târgoviște cu scorul de 2-0, grație golurilor marcate de Vlad Morar și Christian Irobiso.

Deși echipa sa a arătat în multe momente un alt tonus, Dusan Uhrin nu s-a arătat foarte entuziasmat de acest rezultat. El a fost de acord că a fost un meci important, dar a subliniat că este doar un pas mic făcut de Dinamo în lupta pentru evitarea retrogradării.

Dusan Uhrin rămâne cu picioarele pe pământ după ce Dinamo a obținut prima victorie în deplasare din acest sezon

De asemenea, întrebat de meciul de etapa viitoare cu FC U Craiova, Uhrin a spus că în opinia sa acesta nu este un derby. În viziunea antrenorului ceh, derby-urile sunt între echipe din orașe apropiate ca distanță sau chiar din același oraș.

Pentru noi este o zi fericită pentru că am câștigat. A fost un meci foarte important și ne bucurăm că am câștigat. În prima repriză am jucat așa și așa, dar am schimbat în partea a doua. Câștigăm pentru prima dată, este un mic pas. Dacă ne concentrăm pe treaba noastră, va fi bine. Mă concentrez doar la noi, la jocurile noastre. Derby-urile sunt doar între echipe apropiate ca distanță, nu la nu știu câți kilometri”, a spus Dusan Uhrin la finalul meciului de la Ploiești.

Echipele de start de la Chindia Târgoviște 0-2 Dinamo

Chindia: Căbuz – Căpușă, Pițian, P. Iacob, Butean – A. Șerban, Popadiuc, Passaglia, Roumpoulakou – Sila, Chunchukov
Rezerve: D. Moldovan – M. Șerban, Cherchez, Kocic, L. Corbu, Chamed, C. Dinu, Jipa, M. Martac
Antrenor: Emil Săndoi

Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, A. Radu – A. Bani, J. Rodriguez, Pierret, St. Filip – Irobiso, V. Morar
Rezerve: Cristiano – Ehmann, R. Grigore, G. De Moura, G. Crețu, Buleică, Ivanov, Mihaiu
Antrenor: Dusan Uhrin

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Constantinescu Andrei (Bucureşti)

Steliano Filip, uimit de golul fabulos al lui Vlad Morar: „Îmi venea să mă duc să îl opresc eu”

Urmăriți Playsport.ro și pe