Știrea care schimbă raportul de forțe în fotbal! Ce super antrenor vrea să aducă Laporta la Barcelona!

Radu Bordei 23.02.2021, 13:03
Știrea care schimbă raportul de forțe în fotbal! Ce super antrenor vrea să aducă Laporta la Barcelona!

Știrea care schimbă raportul de forțe în fotbal! Joan Laporta are planuri mari pentru Barcelona. Chiar dacă echipa se află în pragul unui colaps financiar, favoritul la alegerile din martie crede că poate să redreseze repede corabia. Mai mult, deși specialiștii consideră că gruparea catalană va avea nevoie de o reconstrucție totală, Laporta consideră că Barcelona poate rămâne în top.

Doar că nu cu actualul antrenor. Ronald Koeman a părut, în ultimele săptămâni, că a început să redreseze situația. Barcelona chiar se apropiase de primele două locuri, iar fanii începuseră să spere din nou. A venit însă dezastrul cu PSG, urmat de o remiză cu Cadiz, pentru ca nemulțumirile olandezului să crească. Iar Laporta caută să dea lovitura, de la vară.

Știrea care schimbă raportul de forțe în fotbal! Ce super antrenor vrea să aducă Laporta la Barcelona!

Laporta este favorit la alegerile de pe 7 martie, iar acesta are de gând să facă schimbări mari în cadrul clubului. Viitorul președinte, fie că e vorba de Laporta sau de rivalul său Victor Font, va avea probleme mari de depășit. Una dintre ele este instalarea unui antrenor capabil să înceapă reconstrucția echipei din temelii. Veterani ca Pique sau Busquets nu mai au randamentul de altădată, iar omul cu care s-a identificat Barcelona în ultimul deceniu, Leo Messi, este pe picior de plecare. Victor Font a anunțat deja că Xavi Hernandez, fostul mare jucător, este alesul pentru banca tehnică.

Jurgen Klopp

În schimb, Laporta încă nu a anunțat cine va fi antrenor după ce va deveni președinte, chiar dacă au existat destule speculații. Iar presa spaniolă anunță marea surpriză. Ar fi lovitura de grație dată de Laporta tuturor rivalilor din Spania, dar și din Europa. Este vorba de aducerea lui Jurgen Klopp, unul din cei mai importanți antrenori din Europa

Klopp nu ar mai dori să rămână la Liverpool

Conform Diario Gol, chiar agentul antrenorului german ar fi vorbit cu candidatul Laporta. Acesta i-ar fi transmis lui Laporta că Jurgen Klopp ar fi dispus ca, la sfârșitul sezonului, să plece de pe Anfield. Iar Barcelona ar reprezenta provocarea carierei pentru german. Chiar dacă pare greu de crezut că germanul ar pleca din Premier League, se pare că acesta este supărat pentru lipsa de sprijin din acest sezon. Klopp ar fi dorit să înceapă să facă schimbări la nivel de lot, dar șefii americani nu au răspuns pozitiv, iar acum campioana Angliei este în pericol să nu prindă nici Liga Campionilor.

Klopp a avut un succes deosebit la Liverpool. A luat Liga Campionilor și a cucerit titlul după o pauză de 30 de ani. Iar acum ar putea fi marele pariu al lui Laporta.

Urmăriți Playsport.ro și pe