Știrea face înconjurul lumii: Neymar a semnat un contract pe 5 sezoane! Unde va juca de anul viitor starul brazilian

Bordei Radu 08.05.2021, 11:47
Știrea face înconjurul lumii: Neymar a semnat un contract pe 5 sezoane! Unde va juca de anul viitor starul brazilian

Știrea face înconjurul lumii: Neymar a semnat un contract pe 5 sezoane! Una din telenovelele care au urmărit PSG în ultimele luni, dacă nu chiar ani, este aproape să ia sfârșit. Iar suporterii parizienilor vor primi o veste bună. Presa din Spania și din Franța așteaptă doar anunțul oficial.

Eliminarea din semifinalele Ligii Campionilor pare să nu îi fi schimbat mintea brazilianului. În ultimele luni era tot mai evident că superstarul brazilian nu va părăsi capitala Franței. În ciuda zvonurilor că Barcelona face tot posibililul ca să îi reunească pe Neymar și Messi în tricoul blaugrana.

Știrea face înconjurul lumii: Neymar a semnat un contract pe 5 sezoane! Unde va juca de anul viitor starul brazilian

Neymar nu a ascuns niciodată că ar dori să se întoarcă la Barcelona. Mai mult, brazilianul visa să joace iar cu Messi, indiferent de echipa unde s-ar petrece acest lucru. Neymar nu excludea ca acest lucru să se întâmple chiar la Paris. Maia les că Barcelona este măcinată de probleme financiare. Datoriile acumulate de catalani îi leagă mâinile lui Laporta, când vine vorba de transferuri spectaculoase. Chiar dacă au tot apărut rapoarte conform cărora președintele Barcelonei caută soluții pentru a strânge bani ca să reconstruiască echipa.

Kylian Mbappe este pe picior de plecare la de la PSG

Prioritatea lui Laporta este să îl convingă pe Messi să semenze un nou contract, așa că Neymar s-a resemnat cu ideea că trecerea la Barcelona nu va mai avea loc. În plus, în ultimele două sezoane, brazilianul a văzut că poate să își atingă ambițiile și la PSG. Parizienii au jucat finala de Liga Campionilor sezonul trecut și acum au atins semifinalele. Parizienii au fondurile să rămână competitivi, iar brazilianul este liniștit că poate să câștige Liga Campionilor, dar și marea sa ambiție, Balonul de Aur. De aceea, Neymar se pare că este de acord să continue la Paris în următorii 5 ani.

Rămâne Neymar, o veste bună pentru PSG, dar și pentru Real Madrid

Brazilianul de 29 de ani mai avea un an de contract și dacă va semna noua înțelegere, va petrece următorii 5 ani la Paris. În schimb, suporterii francezilor sunt resemnați că Mbappe va pleca aproape sigur de la echipă. Atacantul francez a refuzat până acum orice ofertă de prelungire a înțelegerii, așa că parizienii ar putea fi forțați să vândă îna ceastă vară. Iar Real Madrid este destinația preferată a campionului mondial.

Pentru PSG ar fi o lovitură dură, dar măcar se vor baza pe unul din starurile echipei. Mai ales că Neymar se simte tot mai bine în capitala Franței.

Urmăriți Playsport.ro și pe