Strategia prin care Gigi Becali sperie echipele care vor să-l transfere pe Octavian Popescu. Italienii au dezvăluit totul în presă

Ștefănescu Dragoș / 24.05.2022, 22:41
Strategia prin care Gigi Becali sperie echipele care vor să-l transfere pe Octavian Popescu. Italienii au dezvăluit totul în presă

Octavian Popescu este jucătorul de la FCSB care a impresionat cel mai mult în acest sezon. Mai multe cluburi din străinătate și-au manifestat deja interesul pentru fotbalistul de 19 ani. Prețul cerut de Gigi Becali descurajează însă echipele interesate. Presa italiană a dezvăluit că aceasta este de fapt strategia finanțatorului FCSB pentru a evita o eventuală vânzare a fotbalistului în această vară.

Strategia lui Gigi Becali a fost desconspirată de juranaliștii italieni. Latifundiarul evită astfel vânzarea lui Octavian Popescu în aceeastă vară

Octavian Popescu (19 ani) este jucătorul de la FCSB care a impresionat cel mai mult în acest sezon. Evoluțiile sale bune au atras imediat atenția mai multor cluburi din străinătate.

FC Torino este una dintre echipele care și-au manifestat interesul pentru Octavian Popescu. Italienii au fost însă uluiți când au aflat prețul cerut de Gigi Becali pentru fotbalistul său. Latifundiarul a declarat de nenumărate ori că nu-l cedează pe Popescu pentru mai puțin de 50 de milioane de euro. Jurnaliștii italieni consideră că aceasta ar fi de fapt strategia lui Becali pentru a nu-l vinde pe tânărul mijlocaș în această vară.

Steaua București (n.r. FCSB) nu este dispusă să îl lase să plece pe Octavian Popescu în următoarea perioadă de transferuri.

Din acest motiv, patronul Gigi Becali a încercat să-i sperie pe potențialii cumpărături, declarând că dorește 50 de milioane de euro în schimbul său”, au scris jurnaliștii de la footballnews24.it.

Prețul cerut de Gigi Becali este cu atât mai uluitor având în vedere că Octavian Popescu este cotat de cei de la Transfermarkt la doar 3 milioane de euro.

Gigi Becali nu mai dă bani pentru transferuri. Strategie clară la FCSB

Pentru FCSB, ratarea obiectivelor și în acest sezon a fost o lovitură foarte grea. Echipa roș-albastră ar putea avea reale probleme financiare după această secetă prelungită. În această situație delicată, Gigi Becali a stabilit deja strategia pentru sezonul următor. Finanțatorul FCSB este hotărât să nu mai investească bani în transferuri de jucători.

De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e.”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.ro.