Strategia prin care Ulrich Meleke a ajuns la CFR Cluj! Valeriu Iftime, din nou în pierdere

Ștefănescu Dragoș / 10.07.2021, 19:10
Strategia prin care Ulrich Meleke a ajuns la CFR Cluj! Valeriu Iftime, din nou în pierdere

CFR Cluj este în focul meciurilor din preliminariile Champions League. Clujenii au disputat deja un prim meci contra echipei Borac Banja Luka câștigat cu 3-1. Echipa din Gruia nu stă deloc prost nici la capitolul transferuri. Cel mai recent transfer reușit de echipa lui Marius Șumudică este aducerea ivorianului Ulrich Meleke de la FC Botoșani. Strategia prin care Ulrich Meleke a ajuns la CFR Cluj! Valeriu Iftime, din nou în pierdere.

Strategia prin care Ulrich Meleke a ajuns la CFR Cluj! Valeriu Iftime, din nou în pierdere

CFR Cluj este extrem de activă pe piața transferurilor în această perioadă. Echipa din Gruia a reușit până acum să-și refacă defensiva prin aducerea fundașului Rachid Bouhenna (29 de ani) de la Sepsi OSK și a bosniacului Daniel Graovac ( 27 de ani) adus de la Astra Giurgiu. Echipa lui Marius Șumudică a reușit încă un transfer bun pentru defensivă prin aducerea jucătorului de 22 de ani Ulrich Meleke de la FC Botoșani. Tânărul ivorian a fost dorit si de FCSB.

Pentru clubul botoșănean plecarea lui Meleke la CFR Cluj a fost o mutare neașteptată dar care nu a putut fi împiedicată de președintele Valeriu Iftime. Meleke a aflat de la impresarul său despre întenția clujenilor de a-l transfera iar ivorianul a făcut tot posibilul să ajungă la clubul din Gruia.

Meleke este considerat un mare talent de Valeriu Iftime

Pentru FC Botoșani transferul lui Meleke la CFR Cluj a fost o mutare destul de păguboasă. Ivorianul a insistat extrem de mult să plece la CFR Cluj ajungând până la a refuza să se mai antreneze cu botoșănenii. Meleke a ajuns chiar să plângă în fața președintelui Iftime pentru a fi lăsat să plece la Cluj. Astfel Meleke a fost vândut pe 250 de mii de euro adică jumătate din suma pe care Botoșani o dorea pentru jucătorul ivorian. Totuși Valeriu Iftime a păstrat și 15% procent dintr-un viitor transfer al lui Meleke. Iftime îl consideră pe tânărul ivorian un jucător de mare perspectivă și care are un viitor bun în față.

E adevărat că pleacă la CFR Cluj. A insistat să plece, nu am rezistat, a și plâns, doar ca să plece. Am și niște procente dintr-un viitor transfer, iau niște bani acum. Dacă face ce făcea la Botoșani, eu cred că are potențial foarte mare de creștere.

I-au dat și un salariu bun, ce pot eu să fac? Vrea să plece pentru salariu și pentru că va juca într-o cupă europeană, pentru că el vrea să plece în străinătate. Ca fundaș e peste Ngadeu”, a spus Iftime, pentru Digi Sport.