Succes fabulos pentru Cosmin Olăroiu. Antrenorul român a reușit un rezultat în campionat

Bordei Radu / 08.01.2022, 23:20
Succes fabulos pentru Cosmin Olăroiu. Antrenorul român a reușit un rezultat în campionat

Lucrurile încep să se aranjeze pentru Cosmin Olăroiu, la noua sa echipă. Antrenorul român a fost adus pentru a transforma Al Sharjah în echipă de titlu și exact asta face. Iar primele rezultate încep să se vadă. Jucătorii săi s-au impus în cel mai dificil meci de până acum, contra liderului din Emiratele Arabe Unite.

A fost o victorie foarte importantă, care îi oferă speranțe lui Oli că va reuși să întoarcă situația în campionat. În acest moment, echipa lui a urcat pe locul doi. Dar tot o despart 7 puncte de Al-Ain, echipa care ocupă primul loc.

Victorie mare pentru Cosmin Olăroiu, în Emirate. „Lucrurile au mers cum ne-am dorit”

Nu degeaba îi plătesc cei de la Al Sharjah milioane lui Cosmin Olăroiu. Chiar dacă startul de sezon nu a fost cel mai bun, munca românului începe să se vadă. Derbi-ul cu Al-Ain era unul care trebuia câștigat neaapărat, iar Olăroiu a pregătit meciul la perfecție. Partida era decisă după doar 20 de minute, startul meciului a fost unul perfect pentru jucătorii săi. Caio și Luanzinho au punctat și au stabilit scorul final, 2 la 0.

Degeaba au încercat oaspeții să revină, echipa lui Oli s-a blocat bine și nu le-a dat nicio șansă adversarilor. Iar Olăroiu a obținut un succes important nu doar în clasament, dar și de moral.

Am reușit să facem o primă repriză foarte bună, deși am jucat cu un adversar foarte valoros.  În repriza a doua am menținut rezultatul chiar dacă am avut puțin de suferit, multe probleme fizice la jucători reveniți după boală care nu erau la sută la sută din punct de vedere fizic. Dar am obținut o victorie importantă. Și lucrurile au mers așa cum ne-am dorit. Rămâne doar regretul de la meciul cu Emirates

Dar acum felicit jucătorii, deși am jucat într-un sistem nou. Este victoria lor, au arătat multă dăruire, sper să o țină tot așa, a declarat Olăroiu, la finalul partidei

Vești bune și pentru Daniel Isăilă. Echipa lui a câștigat în deplasare

Daniel Isăilă se luptă cu Bani Yas să termine cât mai sus în clasament. Iar ultimul meci a adus o victorie în deplasare, contra Ittihad Kalba. a deschis scorul în minutul 2, prin Alhammadi, și și-a dublat avantajul în minutul 25, prin Thelin. Gazdele au redus in diferență în minutul 63, prin Mlapa, însă Bani Yas a dat lovitura finală în minutul 70, prin același Alhammadi.

Formația antrenată de Daniel Isăilă se află pe locul 6 în clasament