Suferința neștiută a Simonei Halep a ieșit la iveală: „Visam mult, dar nu s-a întâmplat. Mai încercăm!”

Moldoveanu Camelia 27.12.2021, 11:54
Suferința neștiută a Simonei Halep a ieșit la iveală: „Visam mult, dar nu s-a întâmplat. Mai încercăm!”

Simona Halep a mărturisit care este cea mai mare suferință pe care o are și cum o să procedeze pentru a-și îndeplini mare vis. Campioana României a început deja să se antreneze în Australia pentru începutul de sezon. Cu toate că o să fie departe de cei dragi de Revelion, jucătoarea de tenis se bucură că este într-o formă fizică excelentă și poate reveni pe teren în forță.

Simona Halep nu a reușit până acum să-și îndeplinească acest vis

Campioana României începe 2022 de pe poziția 20 în clasamentul WTA. Obiectivul pentru acest an este să revină în Top 10, însă marele ei vis este altul. Simona Halep visează să câștige un trofeu importat pentru România, reprezentând țara ultima dată în 2019, la Billie Jean King Cup. Din nefericire, „tricolorele” au pierdut atunci calificarea în finală după o confruntare cu Franța, 2-3.

Simona Halep are șansa să-și îndeplinească marele vis în 2022, la turneul final al Billie Jean King Cup. România luptă împotriva Poloniei, finala urmând să aibă loc între 15-16 aprilie. Daniel Dobre, antrenorul dublei campioane de Grand Slam, urmează să fie căpitanul nejucător al echipei.

Da, îmi este foarte drag domnul Dobre și mă bucur tare mult că este căpitan. Echipa este una puternică, cu cele mai tari jucătoare din România, și am încredere mare că putem să câștigăm acest meci.

100% joc (n.r. – în confruntarea cu Polonia). Chiar am spus înainte ca domnul Dobre să fie căpitan. Îmi doresc tare mult să câștigăm, am avut noroc că ne-am calificat direct pentru baraj. Cred cu tărie că avem șanse să ne calificăm la turneul final.

Am suferit foarte mult că am pierdut acel meci (n.r. – în 2019, cu Franța). Visam că avem șansa să luăm trofeul, însă nu s-a întâmplat. Mai încercăm”, a spus Simona Halep.

„Din nou în TOP 10”

Jucătoarea de tenis din Constanța se simte foarte bine fizic, dar și psihic. Ea este pregătită pentru a juca toate cele trei turneele din Australia și își dorește să joace cât mai mult în anul care vine.

O să joc toate cele trei turnee, pentru că vreau să am meciuri multe. N-am jucat prea mult anul acesta şi vreau să încep să simt meciurile oficiale. Aşteptări am, pentru că m-am antrenat foarte bine. Am avut cinci săptămâni de pregătire foarte bune, dar în tenis niciodată nu se ştie. Mă voi duce acolo cu încredere şi ce o fi, o fi.

A fost un an greu. Acum trebuie să văd cum o să fie acesta, pentru că nu pot să spun că în anii trecuţi că sigur voi face treabă, pentru că sunt pregatită psihic şi fizic. Sunt pregătită, dar nu ştiu ce va fi. Visul meu e să ajung din nou în TOP 10.”, a mai spus Simona Halep.

Urmăriți Playsport.ro și pe