Suma aiuritoare câștigată de Marian Drăgulescu la Survivor 2022. Fostul gimnast a fost eliminat din competiție, dar s-a îmbogățit

Giosanu Catinca / 25.05.2022, 09:53
Suma aiuritoare câștigată de Marian Drăgulescu la Survivor 2022. Fostul gimnast a fost eliminat din competiție, dar s-a îmbogățit

Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România 2022. Oamenii de acasă au decis să îl păstreze în competiție pe Ionuț Popa. Fostul mare gimnast nu s-a putut opune. Nici nu s-a supărat pe oamenii care l-au trimis acasă. El a preferat să vadă partea bună a lucrurilor. Câți bani a câștigat fostul faimos la Survivor România 2022.

Marian Drăgulescu a părăsit Survivor România 2022

Marian Drăgulescu a părăsit jungla dominicană! Fostul sportiv a fost mai puțin votat decât Ionuț Popa, celălalt concurent propus spre eliminare.

Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, această experiență unică. Mă bucur că am ajuns până la acest moment, îi felicit pe colegii mei și le urez succes. Cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar o altă ușă se va deschide. Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi. Mă  gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă.” , a declarat Marian Drăgulescu, după ce a aflat că a fost eliminat din competiția din Republica Dominicană.

Elena Chiriac s-a întristat când a aflat că Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România.

Băi… mă simt încolțită.”, a spus Elena, înainte ca Marian să părăsească emisiunea.

Câți bani a câștigat Marian Drăgulescu la Survivor

Marian Drăgulescu a câștigat o sumă impresionantă la competiția Survivor România desfășurată în Republica Dominicană.

Mare parte dintre fani s-au întrebat ce sumă a încasat pentru participarea la Survivor 2022. Un simplu calcul ne arată că Marian Drăgulescu ar fi încasat zeci de mii de euro la Survivor România 2022. Fostul gimnast era plătit cu 2.500 de lei pe săptămână de la competiția difuzată la Pro TV.

El a petrecut mai bine de 3 luni și jumătate în jungla dominicană. În tot acest timp, a avut acces limitat la hrană și odihnă.

Nouă, Vulturilor, ne este foarte foame. Nu am mai mânat de mult o masă consistentă. Este foarte cald, avem multă foame în noi și avem, cu siguranță, multe suflete acasă, care ne transmit energia lor.”, spunea Marian Drăgulescu într-o ediție Survivor.

Câți bani a făcut Marian Drăgulescu din gimnastică

Marian Drăgulescu a câștigat în jur de în jur de 700.000 de euro din gimnastică, conform propriilor spuse.

De-a lungul anilor, adunate toate medaliile, (am câștigat, n. red.) undeva la 500.000 – 600.000, poate chiar 700.000 de euro. Am fost un sportiv norocos pentru că eu în fiecare an câștigam medalii, ba erau la Europene, ba erau la Mondiale.

Este o sumă mare, dar dacă o întindem pe 20 de ani, nu e o sumă mare (…) Nici nu am investit. Mi-am luat telefoane, mașini, pe care le-am schimbat de vreo trei ori, investiții proaste. Dar, una peste alta, sunt mulțumit. Am reușit să-mi fac o casă, am o mașină, sunt sănătos.”, a dezvăluit Marian Drăgulescu, în emisiunea jurnalistei Denise Rifai.