Suma colosală încasată de impresarul Florin Manea! A câștigat o avere în câteva zile pentru ca a transferat un jucător

Octavian Vasilescu 09.05.2022, 20:32
Suma colosală încasată de impresarul Florin Manea! A câștigat o avere în câteva zile pentru ca a transferat un jucător

Impresarul Florin Manea a dezvăluit că a încasat un comision de 1 milion de euro de pe urma unui transfer!

Florin Manea îl reprezintă acum pe Radu Dragușin (20 ani), unul dintre cei mai promițători jucători români. Drăgușin joacă la Salernitana, dar este deținut de Juventus Torino. În acest sezon, Drăgușin a adunat 20 de meciuri în Serie A.

Florin Manea a încasat 1 milion de euro de pe urma unui transfer

Manea nu a dezvăluit ce transfer i-a băgat în buzunar 1 milion de euro, dar a spus că în lumea impresarilor se învârt sume uriașe:

În jur de 1 milion de euro, 1 milion jumătate, două, acolo se învârt transferurile bune. Acum poți să iei și 5-6 milioane de euro, dacă ești Mino Raiola. Dumnezeu să-l ierte! A luat și 20 de milioane de euro. Dar depinde și ce jucători ai.

M-a șocat pentru că îl știam personal. Am petecut ceva timp, el era foarte bun prieten cu un prieten impresar de-ai mei, Pablo Bentancur, și l-am cunoscut. Mi s-a părut tragic, 54 de ani, avea toți banii din lume. Avea foamea asta să se zbată, să munceasă, să fie în acțiune. Eu nu o am. Nu îmi doresc să fiu așa ocupat. L-am cunoscut pe Jorge Mendes. Nu poți să stai de vorbă cu el, are 3 telefoane, răspunde: ‘Stai așa că mă sună’. Nu văd viața. E mai frumos la mine acasă.

Să ai jucători ca Ronaldo și Haaland, sunt jucători care necesită îngrijire. Mendes îmi spunea că are 7 inși numai pentru Ronaldo, care se ocupă numai de el. Se dezvoltă business-ul, nu e așa ușor. Nu poți să greșești la nivelul ăla. Și o poză dacă o pui poți să dai milioane de euro înapoi”, a spus Manea, conform Sport.ro.

Florin Manea reprezintă și alți jucători de perspectivă din fotbalul românesc, cum ar fi Antonio Sefer (22 de ani). Sefer joacă din 2019 la Rapid, club alături de care a promovat în Liga 1 și pentru care a bifat deja 100 de apariții.

Urmăriți Playsport.ro și pe