Rapid ar putea da lovitura pe piața transferurilor. Florin Manea confirmă interesul pentru „perla” din Giulești

Bădulescu Silvian / 11.01.2022, 14:39
Rapid ar putea da lovitura pe piața transferurilor. Florin Manea confirmă interesul pentru „perla” din Giulești

Rapid București poate să dea lovitura pe piața transferurilor, conform agentului Florin Manea. Antonio Sefer este urmărit de patru cluburi din Serie A, iar transferul s-ar putea face la vară.

„Există un interes mare pentru Sefer”

Agentul a declarat, pentru GSP Live, că Antonio Sefer este urmărit de patru echipe din Serie A. Costul transferului ar urma să fie undeva între 500.000-1.000.000 de euro.

Există un interes pentru Sefer, din Italia. Am avut o întâlnire cu Daniel Niculae, președintele Rapidului. I-am comunicat că există acest interes. E o situație destul de avansată, suntem aproape de a avea o ofertă. Mi-au cerut italienii să aflu cam care ar fi prețul. Daniel Niculae mi-a zis „încearcă să obții cât mai mult posibil”. Eu reprezint jucătorul, dar trag și pentru Rapid. Vreau să obțin o sumă cât mai mare” a spus acesta.

El a precizat și ce sumă încearcă să obțină.

Cred că suma ar fi cuprinsă între 500.000 de euro și 1 milion de euro. E greu, el intră în ultimul an de contract, românii nu au o faimă prea bună. Dar cam acela e prețul. Nu cred că Rapid ar vrea mai mult. Acum să vedem cât obținem. Transferul s-ar face la vară. Patru echipa din Serie A sunt interesate. Vor veni să-l vadă live” a adăugat el.

„Sefer ar putea face față acolo”

Fotbalistul se află la Rapid București din 2019. El a debutat la Oțelul Galați în fotbalul profesionist, în Liga a 2-a. Crescut la Galați, el a trecut și pe la academia celor de la Groningen, în Olanda, în intervalul 2017-2019, de unde a venit direct în Giulești.

De asemenea, acesta are prezențe și la loturile naționale de juniori, de la under-17 până la under-21. A fost prezent în lotul lui Mirel Rădoi de la Jocurile Olimpice din Tokyo, din vară, evoluând în toate partidele, fără a marca vreun gol.

Sefer ar putea face față acolo, dacă se pregătește cum i-am zis. Am mare încredere în talentul lui. La Rapid joacă în bandă, într-o poziție care nu-l avantajează. În centru ar fi mai bun” a concluzionat acesta.

Contractul lui Sefer cu Rapid expiră în vara anului 2023. El este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro. În actuala stagiune, Antonio Sefer a disputat 17 partide pentru Rapid București, dintre care 15 în Liga 1 și 2 în Cupa României.

Momentan, el nu a marcat nici un gol în Liga 1, însă a oferit două pase decisive, pe când Rapid speră la clasarea pe o poziție de play-off la finalul sezonului regular..