Suma fabuloasă plătită de Cristi Borcea pe un trabuc! Ce avea special țigara de foi care a costat cât o mașină second-hand

Giosanu Catinca / 30.09.2021, 22:02
Suma fabuloasă plătită de Cristi Borcea pe un trabuc! Ce avea special țigara de foi care a costat cât o mașină second-hand

Cristi Borcea (51 de ani) este un bărbat extrem de controversat. El a făcut, de-a lungul timpului, numeroase aroganțe. Fostul acționar majoritar din „Ștefan cel Mare” organiza protocoale de lux, la care nu lipseau de pe masa invitaților fructele de mare și băuturile scumpe. Cel mai tare a impresionat, însă, suma fabuloasă pe care a plătit-o dinamovistul pe cel mai scump trabuc pe care l-a fumat în viața lui.

Ex-oficialul a dezvăluit, într-un interviu, suma exorbitantă pe care a plătit-o pentru un singur trabuc. Nimeni nu credea așa ceva, dar ”țigara” preferată a lui Borcea costă cât un autoturism. Ce-i drept, unul la mâna a doua.

Cristi Borcea și aroganțele de mii de dolari!

Cristi Borcea duce o viaţă de lux şi e răsfață zilnic. Fostul boss de la Dinamo are 9 copii cu 4 femei. Acesta ține legătura cu fiecare dintre fiilor săi și le asigură tuturor tot ceea ce au nevoie. Îi rămân însă bani și pentru plăcerile proprii. Și nu sunt tocmai neînsemnate.

În perioada în care activa la Dinamo, Borcea era văzut des la loja oficială. Nu de puține ori l-au surprins camerele tv cu un trabuc în mână. Fostul președinte executiv al lui Dinamo a recunoscut că a plătit, la un moment dat, 3.000 de dolari pentru un trabuc.

Behike ediție limitată, de la Cohiba”, a afirmat celebrul om de afaceri.

Cristi Borcea: ”Acum tot marca asta fumez”

Cristi Borcea nu a fumat dintotdeauna. El a început să consume tutun în momentul în care a adus în România brandul de trabucuri Davidoff. La acel moment, el făcea afaceri cu Marius Vizer, cel care conduce Federația Internațională de Judo și care este prieten cu Vladimir Putin.

Cel mai scump trabuc pe care l-am fumat e un Behike ediție limitată, de la Cohiba. E 3.000 de dolari! La început nu suportam țigara absolut deloc. Am fumat prima dată la 33 de ani în momentul în care am deschis cu fratele, nașul și cel mai bun prieten al meu, Marius Vizer, Davidoff la Marriott.

A venit Zino Davidoff, la deschidere, erau televiziuni… Și-mi spune (n.red. – Marius Vizer): «Fratello, trebuie să pui o țigară în gură»…N-am pus niciodată. La mine în birou nu intra nimeni să fumeze. Când venea nea Cornel (n.red. – Cornel Dinu fuma trabuc) dădeam cu spray!

Atunci, la deschidere am fumat trabuc Davidoff. Acum tot marca asta fumez, dar nu ca înainte. După operația pe cord… Înainte fumam câte șase – șapte trabucuri pe zi, din acelea mari. Acum le-am redus, unul, maxim două pe zi.”, a spus Cristi Borcea, pentru prosport.ro.