Suma nouă în cazul transferului lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Ce se întâmplă între FCSB și FC Botoșani

Bordei Radu / 11.01.2022, 21:47
Suma nouă în cazul transferului lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray. Ce se întâmplă între FCSB și FC Botoșani

FCSB și FC Botoșani au fost prinse în mijlocul unui conflict, în ultima perioadă. Mai precis patronii celor două echipe, altfel buni parteneri de afaceri, s-au contrat în declarații dure. Cauza o reprezenta clauza din contractul lui Olimpiu Moruțan. Moldovenii așteptau 9 la sută din suma de 3.500.000 pe care FCSB-ul o are de primit de la Galatasaray.

Valeriu Iftime l-a tot atacat pe patronul vicecampioanei, iar acesta a vrut să lămurească cât mai repede situația. Becali a găsit o soluție pentru ca echipa lui să nu aibă de suferit la comisii, iar Botoșaniul să primească o sumă de bani.

Înțelegere între FCSB și FC Botoșani, în privința banilor pentru Moruțan. Cât va plăti Gigi Becali

Valeriu Iftime a făcut mai multe apeluri către omologul său de la FCSB în aceste luni pentru a se stabili suma exactă pe care FC Botoșani trebuie să o primească în cele din urmă. Cei de la FC Botoșani au cerut ulterior la Comisia pentru Soluționarea Litigiilor ca Gigi Becali să plătească suma datorată. Lui Gigi Becali nu i-a căzut bine această situație, așa că a decis să se implice perosnal în rezolvarea situației. Conform Prosport cei doi patroni ar fi negociat și au ajuns la o înțelegere. Becali va plăti o sumă mai mică, undeva la maxim 200.000 de euro, dar o va face într-o singură tranșă. Iar moldovenii vor renunța la toate solicităriile făcute la comisii.

Da, tată! Am rezolvat problema cu FC Botoșani. Iftime știe ce are de făcut, iar eu știu ce am de făcut. Nu fugeam eu din țară cu banii lui Iftime. Uite că se rezolvă fără atâta circ. Le voi da banii și am terminat, a spus finanțatorul FCSB pentru Prosport

Olimpiu Moruțan a rămas fără antrenor la Galatasaray. Fatih Terim a fost demis

Ultimul eșec, 1-0 cu Giresunspor, i-a fost fatal lui Fatih Terim. Echipa este doar pe locul 12 în actuala stagiune, după ce a acumulat doar 27 de puncte. Bașkanul lui Galatasaray nu a mai rezistat, iar, luni, acesta a anunțat despărțirea de „Impărat”. Aceasta a venit după o discuție între președinte și antrenor. Iar experimentatul tehnician a decis că este mai bine să plece de la echipă. Cei doi români, aduși la insistențele lui Terim, au fost triști la auzul veștii.

Voi fi mereu foarte recunoscător pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine, îți mulțumesc!” a scris Alexandru Cicâldău pe pagina personală de Instagram.

Mai apoi, și Olimpiu Moruțan a postat o imagine în care îi mulțumește „Împăratului”.

Sunt recunoscător pentru că te-am întâlnit! Îți mulțumesc mult pentru tot”.