Suma reală: Câți bani i-au intrat în cont lui Dan Ursa după Survivor. PRO TV i-a dat o avere după cinci luni de show

Alex Cazacu 25.05.2023, 08:35

După nu mai puțin de cinci luni de zile, în care au trecut prin probe dificile și au făcut eforturi incredibile, trei concurenți au ajuns în ultima etapă a emisiunii Survivor România. Mai exact, pentru marele premiu au luptat în finală Dan Ursa, Andrei Krișan și Carmen Grebenișan. Ei bine, câștigătorul competiției de la Pro TV a fost nimeni altul decât Ursa. Acum, mulți se întreabă câți bani a câștigat Dan Ursa după Survivor.

Câți bani i-au intrat în cont lui Dan Ursa. El este cel care a câștigat Survivor România 2023

La începutul anului curent, 24 de curajoși au acceptat să participe la cel mai dur reality show din România, Survivor 2023. În primele zile ale lunii ianuarie, concurenții pășeau pentru prima oară în Republica Dominicană.

Aseară, după mai bine de cinci luni de zile, cu multe probe extrem de dificile și momente tensionate, Carmen Grebenișan, Andrei Krișan și Dan Ursa au concurat în finala Survivor România 2023. Pe 24 mai, finaliștii au fost supuși ultimelor probe ale competiției. Având în vedere că are o comunitate mare de fani în mediul online, mulți se așteptau ca influencerița, Carmen Grebenișan, să câștige concursul.

Cu toate acestea, ea a fost eliminată în prima etapă a voturilor. Așadar, în finală au mai rămas Ursa și Krișan. Cuprinși de emoție, aceștia au așteptat cu sufletul la gură decizia publicului. „Dacă aș fi campionul Survivor 2023, ar fi și peste 100.000 de oameni care au rezonat cu mine, campionii Survivor România 2023!”, a spus Dan Ursa care, în urma voturilor, a devenit câștigătorul competiției de la Pro TV.

Câți bani i-au intrat în cont lui Dan Ursa după Survivor
Câți bani i-au intrat în cont lui Dan Ursa după Survivor

Câți bani a câștigat Dan Ursa de la Survivor

După ce au aflat cine este câștigătorul, mulți dintre fanii emisiunii se întreabă câți bani i-au intrat în cont lui Dan Ursa după Survivor. Ei bine, Dan a rezistat până la final (21 de săptămâni) și a încasat câte 1.500 de euro pe săptămână. Asta înseamnă că doar pentru participare a primit in jur de 31.500 euro.

Evident, la această sumă se adaugă și marele premiu de 100.000. În concluzie, după ce a câștigat Survivor România 2023, Dan Ursa ar fi primit de la Pro TV aproximativ 131.500 de euro. Așadar, putem spune că a încasat o avere. „Sunt mândru de mine și de susținătorii mei! Am încredere în mine, asta simt!”, a precizat Dan Ursa, după ce a devenit câștigătorul Survivor România 2023, potrivit celor de la protv.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe