Suma uriașă de bani donată de Ion Țiriac pentru un apropiat al Simonei Halep. Totul a ieșit la iveală după mai multă vreme

Moldoveanu Camelia / 27.12.2021, 15:36

Ion Țiriac a decis să-i doneze o sumă impresionantă de bani unui apropiat al Simonei Halep. Miliardarul o să ajute un antrenor de tenis să lupte cu cancerul, asta după ce medicii i-au spus că este nevoie să-i amputeze piciorul pentru a se salva. Mai mult, în urmă cu câțiva ani, apropiatul jucătoarei de tenis din Constanța i-a fost rival omului de faceri.

Cu suma donată de Ion Țiriac, apropiatul Simonei Halep și-ar putea salva viața

FRT a lansat în urmă cu ceva timp un apel prin solicita strângerea a 30.000 de euro pentru intervenția de urgență pe care o necesită Liviu Ursuleanu. Acesta a fost printre primii antrenori ai Simonei Halep, iar cu ajutorul donației de 15.000 de euro de la Ion Țiriac s-a putut programa pe 28 decembrie la intervenția care o să aibă loc la Spitalul Memorial din
Istanbul.

Le mulțumesc din suflet tuturor! Nu mă așteptam, sincer. Sunt oameni din tenis pe care îi cunosc, dar și mulți pe care nu-i știu. Oameni care mi-au trimis în cont cât au putut. Acum îmi dau seama cât de importantă este sănătatea. Îmi este foarte greu, mai ales că am ajuns să depind de tatăl meu, care are 93 de ani, și nici nu aude. Nu pot să mă ridic singur din pat”, a declarat Liviu Ursuleanu, pentru GSP.ro.

Liviu Ursuleanu a fost rivalul lui Țiriac

Ion Țiriac și Liviu Ursuleanu se cunosc destul de bine, cel din urmă candidând în 2019 la șefia FRT. Însă, antrenorul de tenis s-a retras înainte de începerea alegerilor. Cu un an înainte de acest eveniment, Ursuleanu s-a operat pentru prima dată de cancer, atunci tumoarea era localizată la gât.

Merg cu încredere să mă operez, altă variantă n-am. A crescut foarte mult tumoarea de la șold. Noroc că e capsulată. În octombrie, am fost la Bologna și mi-au zis că trebuie tăiat piciorul. N-am acceptat și am fost în Turcia. Medicii de acolo mi-au zis că nu trebuie tăiat, că se poate repara.

Medicii care m-au consultat (n.r. în 2018, la gât) au spus că n-au mai văzut așa ceva, că diagnosticul meu se întâmplă unul la un milion de cazuri. Am fost eu ăla tras la sorți.”, a mai spus Liviu Ursuleanu.

Liviu Ursulean a antrenat loturile de juniori ale României pentru Balcaniada 2004. El i-a avut atunci în echipă pe: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Cadanțu, Marius Cîrstea, Adrian Belei și Adrian Vodislav. Ursulean a făcut echipă cu regretata Florența Mihai.