Șumudică, atac dur la un alt antrenor: „I s-a lăsat o mașină de curse și a condus-o ca un tractorist. Un începător!”

Marian Cărăvan 08.05.2021, 18:46
Șumudică, atac dur la un alt antrenor: „I s-a lăsat o mașină de curse și a condus-o ca un tractorist. Un începător!”

Marius Șumudică nu se dezminte și îi dă o replică dură unui alt antrenor. „Șumi” l-a taxat pe actualul antrenor al lui Gaziantep, echipă la care a activat și tehnicianul român. De la ce a pornit „războiul”?

Șumudică, atac dur la un alt antrenor

Marius Șumudică nu i-a rămas dator lui Ricardo Sa Pinto, actualul antrenor al celor de la Gaziantep. Tehnicianul român s-a arătat vizibil deranjat de declarațiile portughezului, care și-a declarat nemulțumirea față de atitudinea jucătorilor. Dar nu asta l-a deranjat pe Șumudică, ci faptul că Sa Pinto spusese că jucătorii nu s-au debarasat de ceea ce făceau când lucrau cu antrenorul român. Să mai spunem că Șumudică dusese echipa chiar pe primul loc al clasamentului, iar sub comanda lui Sa Pinto a ajuns pe locul 8? Marius Șumudică nu a stat mult pe gânduri și i-a dat o replică dură contestatarului portughez.

M-au sunat ziarişti turci să-mi spună că domnul Sa Pinto a declarat că jucătorii săi nu sunt profesionişti şi că nu s-au debarasat de ce făceau când lucrau cu Şumudică. Adică? Mi se pare urât. Foarte urât să-ţi ataci jucătorii şi pe fostul antrenor când tu conduci echipa de atâtea luni. Ca antrenor ştiu că nu e tocmai frumos să vorbeşti despre alţi antrenori şi cu atât mai puţin despre cei care ţi-au luat locul, dar mă deranjează.

Echipa aceea, construită de mine, juca minunat, avea rezultate şi sunt sigur că am fi prins cupele europene. Lui Sa Pinto i-am lăsat o maşină de curse utilată complet, pe care a condus-o ca un tractorist. Începător!, a spus Șumudică, potrivit digisport.ro.

Marius Sumudica, atac dur la un alt antrenor: „I s-a lasat o masina de curse si a condus-o ca un tractorist!”
Marius Sumudica, atac dur la un alt antrenor

Sa Pinto pleacă la finalul sezonului

Ricardo Sá Pinto a anunțat în această săptămână că va părăsi banca tehnică a celor de la Gaziantep la sfârșitul sezonului. Asta după ce președintele echipei, Mehmet Büyükekși, va părăsi clubul. Portughezul a asigurat, însă, că va antrena echipa în următoarele trei jocuri rămase până la finalul sezonului.

Născut la data de 10 octombrie 1972, la Porto, Ricardo Sa Pinto a evoluat ca jucător la Salgueiros, Sporting Lisabona, Real Sociedad și Standard Liege. În naționala Portugaliei are 45 de selecții și 10 goluri. Cariera de antrenor și-a început-o în sezonul 2010-2011, la Uniao Leiria.Pe 20 ianuarie 2021 a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu Gaziantep, înlocuindu-l pe Marius Șumudică.

Cu Ricardo Sa Pinto pe banca tehnică, Gaziantep a coborât pe locul 8 în clasamentul din SuperLig, cu 54 de puncte. Echipa e departe de podium, acolo unde o lăsase tehnicianul român Marius Șumudică. Între timp, Șumi și-a găsit o altă echipă, Rizespor, dar nu a stat prea mult acolo. Antrenorul în vârstă de 50 de ani e liber de contract.

Urmăriți Playsport.ro și pe