”Șumudică îl sună non-stop!” Ce jucător e disperat să ia românul cu el în Turcia

Radu Bordei 20.01.2021, 13:46
”Șumudică îl sună non-stop!” Ce jucător e disperat să ia românul cu el în Turcia

”Șumudică îl sună non-stop!” Noul antrenor al celor de la Rizespor este disperat să aducă un fotbalist din România. Șumudică este grăbit, nu vrea ca noua lui echipă să aibă emoții la retrogradare. Iar pentru asta este pregătit să aducă jucători care să îl ajute să crească nivelul echipei.

Pentru un astfel de fotbalist, Șumudică va intra în competiție cu Dan Petrescu. Damjan Djokovici este o țintă și pentru antrenorul cu care a lucrat la CFR Cluj.

”Șumudică îl sună non-stop!”

Nu este un secret că Djokovici ar vrea să părăsească campioana româniei. Mijlocașul croat a câștigat titlul de trei ori consecutiv cu formația ardeleană și este în căutarea unei noi provocări. În plus nu ar zice nu unui contract mai generos. Șefii clubului par și ei resemnați cu ideea pierderii fotbalistului. Edi Iordănescu speră să îl convingă să rămână, dar șansele ca acest lucru să se întâmple sunt reduse.

Marius Șumudică este un admirator al fotbalistului și a încercat de mai multe ori să îl aducă în Turcia. Vara trecută, pe când antrena la Gaziantep, Șumi i-a făcut marcaj apropiat lui Djokovici, dar prețul fotbalistului l-a făcut să se reorienteze. Acum a revenit și încearcă să realzieze transferul pentru Rizespor.

Îl ia la un preț foarte bun

CFR cluj ar dori măcar 700.000 de euro pe fotbalist, mai ales că acesta nu mai are mult din contractul cu gruparea clujeană. Turcii sunt însă convinși că jucătorul poate fi adus pentru un preț mai mic. Rizespor nu ar investi mai mult de 400.000 de euro îna ceastă tranzacție. Cum Șumudică insistă pe lângă jucător, dacă acesta își dă acordul, sunt șanse mari ca tranzacția să se realizeze.

Șumudică a recunoscut că este tentat de această nouă aventură. În plus va avea șansa să antreneze în continuare într-un campionat care i se potrivește. Misiunea de a salva Rizespor nu va fi una ușoară, dar măcar antrenorul se va baza pe câțiva fotbaliști cu experiență. Loic Remy este unul dintre aceștia, fostul atacant de la Chelsea, dar și Fernando Boldrin, fostul fotbalist de la FCSB Și Astra. Iar Șumi speră că și Djokovici i se va alătura în această experiență.

Îl fură lui Dan Petrescu?

Dan Petrescu este și el interesat de Djokovici. Iar fotbalsitul ar putea fi tentat să lucreze cu un antrenor pe care îl cunoaște. „Bursucul” a început să își pună amprenta la echipa lui Alibec și Săpunaru. Pentru Djokovici nu ar fi greu să se integreze în sistemul și în metodele de lucru ale lui Dan Petrescu.

Urmăriți Playsport.ro și pe