Sumudică nu uită și nu iartă. L-a lovit pe Dan Petrescu fără milă

Moldoveanu Camelia 24.09.2021, 23:14
Sumudică nu uită și nu iartă. L-a lovit pe Dan Petrescu fără milă

Conflictul dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu pare că nu se mai termină. Liber de contract, „Șumi” stă cu ochii pe actualul antrenor al CFR Cluj-ului și nu-i iartă nimic. Încă o replică acidă pentru „Bursuc”.

Dan Petrescu încasează încă o „lecție” din partea lui Șumudică

Liber de contract, Marius Șumudică are timp să-și analizeze cu atenție fosta echipă. După ce Dan Petrescu s-a plâns de nivelul de pregătire fizică la care se aflau fotbaliștii atunci când i-a preluat, „Șumi” nu se poate abține să nu-i ofere și el o „lecție”. A profitat de înfrângerea CFR Cluj-ului în „16”-imile Cupei Românie,i în fața celor de la Universitatea Craiova (scor 1-0), pentru a comenta:

Consider că la Cluj, cu mine, echipa era într-o schimbare, erau jucători noi, jucam un fotbal plăcut, ne cream multe ocazii. Consider că locul CFR-ului era în Conference League. Și rețeta financiară e una apropiată de Europa League.

Am afirmat că vom câștiga campionatul la pas, simțeam că aveam un lot foarte bine structurat și ne puteam bate pe toate cele trei fronturi, inclusiv Cupa României. CFR Cluj ar fi trebuit să dea mai multă importanță acestei competiții, având în vedere și lotul, din punct de vedere numeric și valoric.

Nu era prima dată când CFR-ul juca din trei în trei zile. E decizia antrenorului, a conducerii, dar eu nu aș fi făcut lucrul ăsta și aș fi vrut să câștig fiecare meci. Îi doresc baftă domnului Petrescu, să dea Dumnezeu să facă mai mult decât am făcut eu și la final să se bucure de cele 21 de puncte pe care eu le-am lăsat”, a declarat Șumudică, la Digisport.

Șumi este regretat de oamenii de fotbal din România

Dinu Gheorghe, fost președinte la Rapid, FC Brașov și Dinamo, s-a arătat foarte dezamăgit de jocul echipei lui Petrescu și a spus că regretă perioada în care Marius Șumudică era încă pe banca echipei din Gruia.

Chiar mi-a fost dor de Șumudică, după ce am văzut ce a jucat Dan Petrescu. Am fost tare dezamăgit, eu aștept mai mult de la el, de la echipa lui. A fost iar o păcăleală, au zis hai să îi prindem la o lovitură liberă, exact așa a fost. A fost un joc urât, eu sper că Dan Petrescu nu este mulțumit.

Ok, a luat punctele, dar echipa a jucat modest. Sper că vrea mai mult. A jucat pe două linii. Aș vrea să și construiască ceva, chiar are un lot interesant, bun. I-au lipsit jucători, dar are de unde alege”, a spus Dinu Gheorghe potrivit ProSport.

Urmăriți Playsport.ro și pe