Șumudică, pe cai mari în Turcia. „Am refuzat deja o ofertă. Vreau performanță!”. Cu cine ar putea semna, după marea victorie cu Fener

Marian Cărăvan 21.12.2020, 14:02
Șumudică, pe cai mari în Turcia. „Am refuzat deja o ofertă. Vreau performanță!”. Cu cine ar putea semna, după marea victorie cu Fener
  1. Marius Șumudică e pe cai mari în Turcia, după victoriile din ultimele zile. Gaziantep a dat lovitura și a învins-o pe Fenerbahce (scor 3-1) și s-a apropiat la numai două puncte de podiumul din Super Lig. Pentru antrenorul român au început să curgă ofertele.

Marius Șumudică e pe cai mari în Turcia. A început să refuze oferte

Marius Șumudică a intrat în vizorul mai multor echipe după ultimele isprăvi din Turcia. Gaziantep a crescut și începe să-i încurce pe granzii Turciei. Echipa antrenată de Marius Șumudică a ajuns la doar două puncte de podium. Gaziantep a învins în decurs de o săptămână atât campioana, Istanbul Bașakșehir, cât și pe Fenerbahce. Victorii de răsunet pentru Gaziantep și antrenorul român, care acum nu duce lipsă de oferte. Șumi a început să le și refuze. Și a și motivat de ce a făcut asta.

„Atâta timp cât ai rezultate, ești căutat. Toți încearcă să facă bani în fotbal. În momentul de față sunt discuții, dar concretă ar fi doar o ofertă din zona Golfului, pe care am refuzat-o. Am 49 de ani, încă sunt tânăr și îmi doresc să fac performanță, vreau să fac mai mult. Nu zic că acolo nu se poate face performanță, dar nu e ușor să ajungi la echipe mari în zona Golfului”, a spus Marius Șumudică, la Pro X.

Marius Sumudica e pe cai mari in Turcia
Marius Sumudica e pe cai mari in Turcia

Visează la trofee cu o echipă mare

Marius Șumudică vrea să își ducă la bun sfârșit contractul cu Gaziantep, dar nu ascunde faptul că e cu gândul la o echipă mare. Visează și la trofee, pe care e convins că le poate câștiga.

„Simt că pot să mai câștig trofee dacă ajung la o echipă mare. Nu știu ce șanse am, dar deocamdată nu mă gândesc decât la ceea ce am de facut aici. Vreau sa imi duc contractul la bun sfârșit. Turcii vor să vorbească cu mine, dar se lovesc de refuzul meu, nu e momentul să discutăm despre asta. Suntem angrenați și în Cupă și avem șanse, nu știm ce se va întâmpla în viață, așa că o să mai așteptăm”, a mai declarat Marius Șumudică pentru sursa citată.

Gaziantep e pe locul 5 în Super Lig, la un punct în spatele campioanei în exercițiu, Istanbul Bașakșehir, și la două lungimi de treapta a treia a podiumului, pe care se află acum Fenerbahce.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe