„Sunt homosexual!”. Postarea lui Iker Casillas care a șocat lumea fotbalului mondial

George Drafta 09.10.2022, 17:11
„Sunt homosexual!”. Postarea lui Iker Casillas care a șocat lumea fotbalului mondial

Fostul mare portar al lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei a făcut astăzi un anunţ care a şocat întreaga lume.

Iker Casillas a răspuns atacurilor din ultima vreme la care a fost supus cu o dezvăluire care va stârni o mulţime de comentarii din partea fanilor săi şi nu numai. La puţin timp după ce Spania şi-a aflat adversarele din preliminariile Euro 2024, Casillas, fost campion mondial şi european a mutat atenţia spre contul său de pe o reţea de socializare.

Acolo în doar şase cuvinte şi-a mărturisit orientarea sexuală. Pe care a tot încercat să o ascundă în toţi anii în care presa a vorbit despre aventurile sale. „Sper să mă respectaţi: Sunt homosexual”, a fost vestea  care cu siguranţă că i-a lăsat pe mulţi fără cuvinte.

Imediat postarea sa a strâns peste 100.000 de likeuri. Şi mai bine de 30.000 de comentarii. Totuşi, rămâne de văzut dacă nu cumva căpitanului Furiei Roja din perioada de glorie a naţionalei iberice i-a fost spart contul. Iar mărturisrea de fapt nu îi aparţine.

Postarea care a şocat pe toată lumea
Postarea care a şocat pe toată lumea

Puyol a început „dezvăluirile”

Dintre colegii săi din naţionala Spaniei din urmă cu un deceniu, primul care a reacţionat a fost Carles Puyol. Acesta a lăsat un mesaj care poate fi interpretat în fel şi chip. Dar conţine oricum o notă glumeaţă.  ”Spune-le povestea noastră, Iker”, au fost cuvintele fostului fundaş al Barcelonei.

Postarea lui Casillas vine într-un moment în care presa l-a tot combinbat pe fostul goalkeeper cu mai multe femei, după despărţirea de Sara Carbonero. Shakira era ultima apărută pe această listă care mai conţine nume precum Maria Jose Camacho şi Alejandra Onieva.

Divorţul său de Sara Carbonero s-a produs la 11 ani de la debutul relaţiei lor. O lume întreaga a privit zâmbind cum Iker şi fosta jurnalistă tv s-au apropiat în timpul Cupei Mondiale din  africa de Sud din 2010, încehiată cu triumful spaniolilor.

Dezvăluirile picante nu au lipsit de-a lungul timpului

Mai multe aventuri au contribuit însă la ruptura lor, iar presa le-a adus în atenţia publicului.   

„Relatia noastra a fost din 2019 până în 2021, în timp ce el era căsătorit cu Sara. Mi-a spus că au probleme. Eu nu l-am căutat niciodată. El a revenit la mine dupa două-trei luni de la infarct, spunându-mi că e bine.

Nu cred că eu am contribuit la despărţirea de Sara, ei nu se înţelegeau de mai mult timp. După ce a trecut mai mult timp, l-am rugat să ieşim împreună, să mâncăm undeva, dar el mi-a cerut mereu să am răbdare”, a povestit Nadia Alexandrova, una dintre ispitele care l-au îndepărtat definitiv de Sara Carbonero.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe