„Sunt șocat! Arată deplorabil”. Au fost colegi la națională, dar acum nu ezită să-l atace pe Hagi

Alex Matei 04.09.2023, 10:31
„Sunt șocat! Arată deplorabil”. Au fost colegi la națională, dar acum nu ezită să-l atace pe Hagi

Viorel Moldovan, fostul coechipier al lui Gică Hagi la echipa națională, a avut o tiradă la adresa Farului, după înfrângerea cu FC U Craiova.

În etapa a 8-a din Superliga, Farul a fost învinsă cu un scor incredibil de FC U Craiova, 0-4.

Viorel Moldovan a avut o tiradă la adresa Farului

Viorel Moldovan a vorbit în termeni duri despre Farul, considerând inacceptabilă scăderea de formă în care se află.

„Farul arată deplorabil în momentul de față. Nu știu ce s-a greșit. nu știu ce s-a întâmplat, dar văd că este epuizată! Vedem o echipă stoarsă, fără vlagă, neputincioasă, care nu reușește nicidecum să-și găsească cadența.

Atât de mult să fi fost solicitarea asta de a participa în cupele europene? Chiar nu poți face față pe două fronturi? Să te consume atât de tare acest lucru? Eu sunt șocat! Nu mă așteptam s-o văd pe Farul la pământ în această seară (n.r. duminică seară), chiar dacă veneau după o eliminare”, a declarat Viorel Moldovan, la Prima Sport.

Adrian Mititelu jr. a ironizat Farul

Adrian Mititelu jr, fiul patronului de la FC U Craiova, s-a declarat încântat de victoria neverosimilă obținută de echipa olteană, fără să piardă, însă, ocazia de a o ironiza pe campioana României.

„A fost o seară magică, însă suntem departe de ceea ce ne-am propus la începutul sezonului. Jocul din această seară ne arată că se poate mult mai mult în acest sezon. Cred că s-a făcut dreptate cu acest rezultat în istoria meciurilor noastre cu Farul, pentru că în ultimele 3-4 partide ne-au bătut sau am făcut egal nemeritat.

Echipa a practicat un joc bun și în meciurile acelea când s-a pierdut cu 4-3, cu 5-3. Cred că se puteau obține mult mai multe puncte în acest sezon. Dacă nu făceam acele greșeli în apărare în anumite partide, astăzi eram pe loc de play-off.

Nu este nimic pierdut, mai sunt multe etape și cred că vom învinge Dinamo în prima partidă după această pauză competițională și vom urca din ce în ce mai mult în clasament. Am jucat foarte bine astăzi, ne-a ieșit totul și sper să o ținem așa în continuare.

Ne prinde bine această pauză, sperăm să strângem rândurile, să numim un antrenor și să ducem lucrurile pe un drum bun. Zilele acestea am lăsat-o mai moale cu negocierile pentru că ne-am axat pe acest joc, nu am vrut să mai apărem în presă cu tot felul de nume.

Dar de acum avem două săptămâni la dispoziție să găsim un antrenor potrivit. Avem discuții cu antrenori români și cu străini. Pregătim o rebranduire, multe cluburi din Europa adoptă o siglă nouă pentru tricourile casual. Este o chestiune de marketing, dar este o siglă frumoasă (n.r. referitor la tricoul purtat de tatăl său la meci)”, a spus Adrian Mititelu jr, la finalul meciului cu Farul.

Urmăriți Playsport.ro și pe