”Suntem Steaua și vrem titlul”. Concluzia roș-albaștrilor după victoria din Cupă și startul perfect din campionat

Alex Matei 27.09.2023, 23:28

FCSB s-a impus, la pas, în fieful celor de la FC Bihor, în prima etapă a faze grupelor din Cupa României, scor 0-2.

Miculescu și Ngezana au marcat cele două goluri ale acestui meci, iar roș-albaștrii își continuă parcursul bun din actuala stagiune.

Miculescu a dezvăluit obiectivul FCSB-ului până în pauza naționalei

La finalul întâlnirii, la care a asistat și Emeric Ienei (86 de ani), antrenorul care a câștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, David Miculescu (22 de ani) a tras concluzia serii.

”A fost un public frumos, un stadion arhiplin și un meci pe care l-am luat în serios. Suntem bucuroși pentru cele trei puncte.

Da, sperăm să continuăm așa. Urmează meciurile cu U Cluj și cu Botoșani, trebuie să le câștigăm și apoi vine pauza cauzată de meciurile naționalei”, a spus Miculescu, la final.

Chestionat facă FCSB poate menține cadența și dacă echipa are forța de a lua titlul, atacantul a replicat.

”Suntem Steaua și vrem titlul”, a replicat, tăios, Miculescu.

Charalambous pune presiune pe jucători

Elias Charalambous, antrenorul principal de la FCSB, s-a declarat încântat de modul în care elevii săi au tratat partida din deplasare, de la Oradea.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani a transmis că vicecampioana României va lua foarte în serios toate partidele din Cupă şi îşi propune ca FCSB să câştige această competiţie.

Atmosfera de la Oradea, unde peste zece mii de oameni au luat cu asalt arena „Iuliu Bodola” pentru a asista la meci, a fost un alt aspect care l-a încântat pe antrenorul cipriot.

”Îmi felicit jucătorii. Sunt bucuros că jucătorii au luat meciul în serios. Sunt fericit de atmosfera de la meci. Spun mereu că în România oamenii iubesc fotbalul.

Suntem obişnuiţi să jucăm cu zece mii de oameni în tribună”, a declarat Charalambous, la flash-interviul de la Digi Sport.

Urmăriți Playsport.ro și pe