Supărarea lui Mihai Iosif a ieșit la suprafață. De ce nu mai vine la meciurile din Giulești antrenorul care a readus Rapid în Liga 1

Bordei Radu 10.08.2022, 16:47
Supărarea lui Mihai Iosif a ieșit la suprafață. De ce nu mai vine la meciurile din Giulești antrenorul care a readus Rapid în Liga 1

Mihai Iosif a realizat niște perfromanțe importante la Rapid, este cunoscut drept un suporter al giuleștenilor, dar nu a fost prea des la meciuri, pe Giulești. Antrenorul a recunoscut că încă nu a trecut peste amărăciunea demiterii de la Rapid.

Mihai Iosif se ține departe de Giulești. Motivul pentru care antrenorul evită să meargă la meciuri

Cel supranumit Miță și-a văzut visul cu ochii. A fost instalat pe banca echipei pe care o iubeește de mic și a reușit o promovare fantastică, la care nimeni nu aștepta. Mai mult, acesta a avut și rezultate bune în Liga 1, mai ales în prima parte a sezonului când a câștigat contra FCSB și CFR Cluj. Dar parcursul ulterior, presărat de eșecuri, au produs schimbarea acestuia, deși obiectivul stabilit de conducere nu era în pericol.

Uneori, chiar dacă ești în obiectiv, ești schimbat. Asta este viața antrenorului. Clubul stabilise salvarea de la retrogradare, era ca și îndeplinit. Nu am reproșat nimic, când echipa nu merge cum trebuie, conducătorul de club își ia unele măsuri de siguranță. Bine, eu nu aș apărea pe stadion cât echipa are antrenor.

Nu am prea fost la meciuri, pe Giulești. Probabil o să merg în viitor, acum nu simt chemarea asta. Nu am nicio relație cu cei care conduc Rapidul, mai vorbesc cu Victor Angelescu și atât. Asta e, am fost demis, viața merge înainte. Dar mă bucur că am realizat ceva, a declarat Iosif, pentru Orange Sport

Alexandru Mățan, prezentat de Rapid

Alexandru Mățan a fost prezentat marți de Rapid. Micuțul mijlocaș a declarat că a asistat de pe stadion la ultimul meci al Rapidului, 2-1 cu FC Argeș. Spune că i s-a făcut pielea de găină.

„Sunt foarte bucuros să ajung la Rapid, este o oportunitate foarte importantă pentru mine. Rapid este una dintre cele mai iubite echipe din România, dacă nu cea mai iubită, și abia aștept să joc și să cunosc acești fani minunați.

Nu am avut o situație foarte bună de când a început campionatul, dar am vorbit cu Mister, m-a convins și cui nu i-ar plăcea să fie antrenat de Adi Mutu?

Am fost sâmbătă pe Giulești și mi s-a făcut pielea de găină, au niște cântece… Fanii nu se repetă timp de 90 de minute, n-am mai întâlnit așa ceva. Sper să ne susțină pe tot parcursul sezonului și să îi facem fericiți”, a spus Alex Mățan, pentru fcrapid.ro.

Surse Playsport.ro au aflat în exclusivitate toate detaliile acestui transfer. Șefii din Giulești îi vor plăti lui Mățan un salariu lunar de nu mai puțin de 18.000 de euro. Împrumutul va fi valabil timp de un an. La final, dacă sunt mulțumiți de jucător, giuleștenii vor trebui să plătească 500.000 de euro pentru un transfer definitiv.