Super-dezvăluire: Becali a vrut să-i facă statuie lui Lăcătuș! Răspunsul ”Fiarei” l-a lăsat mască pe milionar

Moldoveanu Camelia / 08.07.2021, 17:32
Super-dezvăluire: Becali a vrut să-i facă statuie lui Lăcătuș! Răspunsul ”Fiarei” l-a lăsat mască pe milionar

Marius Lăcătuș ar fi putut avea statuia făcută de Gigi Becali. Cum a reacționat „Fiara” l-a lăsat mască pe finanțatorul FCSB. Super-dezvăluire după ce a fost retras tricoul cu numărul 7 de la CSA Steaua.

Lăcătuș ar fi putut avea statuie făcută de Becali

CSA Steaua a decis retragerea numărului 7 de la echipă, număr pe care Marius Lăcătuș l-a purtat în cele mai importante competiții ale „Generației de Aur”. Evenimentul a avut loc la inaugurarea noului stadion Ghencea. Mai mult, legendele Stelei au fost prezente și la amicalul cu OFK Belgrad, scor 6-0.

După acest eveniment, Helmuth Duckadam a făcut o dezvăluire uluitoare. Fostul mare portar susține că Gigi Becali și-ar fi dorit să-i facă statuie lui Marius Lăcătuș. Cu toate că ideea retragerii tricoului nu i se pare una prea bună, despre ideea finanțatorului FCSB spune că era mai potrivită.

Să văd acest stadion, care este superb. E ceva pentru copiii mei să îmi văd numele gravat pe stadion, pentru nepoţi, că nu am trecut degeaba prin Ghencea.
Dacă asta a fost alegerea galeriei şi a clubului, foarte bine, eu preferam să îi dea unei tribune numele.

Şi Becali a dorit să îi facă statuie lui Lăcutuş, dar Marius nu a dorit!”
Merită, este simbolul Stelei, dar cred că era mai indicat. Acel lucru a mai vrut să îl facă şi domnul Becali, o stauie, iar Marius nu prea a fost de acord. Meciul cu Anderlecht a fost cea mai frumoasă amintire, care ne-a adus calificarea în finală, cred că a fost cea mai mare performanţă”, a spus fostul portar înainte de meci, potrivit telekomsport.ro.

Reacția lui Marius Lăcătuș: „Vor fi păreri pro și contra”

Vizibil copleșit de emoții, Marius Lăcătuș a spus că le mulțumește celor de la CSA Steaua pentru gestul făcut. În același timp, „Fiara” a subliniat faptul că este conștient de părerile pro și contra. Cu toate acestea, el crede că echipa Armatei și-a asumat riscurile.

Sentimentele sunt amestecate pentru că în momentul în care cei din conducerea clubului, a Ministerului, suporterii, şi-au pus în gând ca la această aniversare festivă să lege şi retragerea numărului 7, eu nu pot decât să le mulţumesc. Sunt sigur că şi-au asumat o responsabilitate foarte mare, deoarece vor fi păreri pro şi contra. Dar sper ca acest lucru să fie un imbold pentru actualii jucători în obţinerea performanţelor foarte bune pe plan intern şi internaţional.

Practic noi suntem din nou acasă. A trecut foarte mult timp de când nu s-a mai ajucat pe acest stadion. Un stadion foarte, foarte frumos. Foarte elegant, sper ca la jocurile Stelei de acasă tribunele să fie aproape pline şi sper ca rezultatele echipei să facă suporterii să se întoarcă acolo unde le e locul, în Ghencea.

Atunci chiar mă durea sufletul când vedeam acele macarale şi vedeam cum cad acele tribune şi cum se dărâmă stadionul”, a declarat Marius Lăcătuș