Super dezvăluiri! ”E ciudat să schimb pase cu Ronaldo”. Ce l-a impresionat pe Radu Drăgușin și care e relația sa cu Cristiano

Gabriel Eșanu 27.12.2020, 15:43
Super dezvăluiri! ”E ciudat să schimb pase cu Ronaldo”. Ce l-a impresionat pe Radu Drăgușin și care e relația sa cu Cristiano

Radu Drăguşin a fost promovat la prima echipă a lui Juventus şi de atunci se antrenează alături de vedetele lui Pirlo. Fundaşul în vârstă de 18 ani şi-a amintit că Pirlo l-a întrebat prima dată dacă îl cunoaşte pe Adrian Mutu. De asemenea, Drăguşin a spus că a fost în permanenţă încurajat de jucători precum Ronaldo, Bonucci şi Chiellini. Spune că i s-a părut incredibil să se antreneze alături de Cristiano Ronaldo, unul dintre cei mai buni fotbalişti din lume.

Radu Drăguşin a primit o ofertă de prelungire a contractului cu Juventus, scadent în vara anului viitor

„Este un om normal, nu este neapărat Cristiano Ronaldo despre care se vorbește. E un om calm, care face antrenamentul normal ca toți ceilalți. Nu e deloc arogant. Mi-a luat puțin să mă obișnuiesc cu ideea. De exemplu, să faci un un-doi cu el, e foarte ciudat pe moment și după să îl vezi la televizor cum a bătut un alt record, iar tu a doua zi să fii cu el la antrenament”, a declarat Radu Drăguşin pentru jurnalista Andreea Visu.

Finalul de an a venit cu o veste mare pentru Radu Drăguşin. Andrea Pirlo a anunţat că nu mai doreşte niciun fundaş în lot pentru partea a doua a sezonului. Şi vrea să îi acorde mai multe minute fotbalistului român.

„Andrea Pirlo are încredere în Drăguşin, un fundaş născut în 2002, care şi-a făcut deja debutul la prima echipă, inclusiv în Champions League. Ideea clubului este să conteze tot mai mult pe gigantul român, iar din acest motiv, Juventus nu va face niciun transfer în următorul mercato în zona de apărare”, a explicat jurnalistul italian Luca Cimini.

Radu Drăguşin are contract cu Juventus până în vara anului viitor, dar a primit deja o ofertă de prelungire. Care va fi parafată chiar în următoarele zile. De Miral, De Ligt, Bonucci şi Chiellini sunt ceilalţi patru stoperi din lotul lui Andrea Pirlo.

Urmăriți Playsport.ro și pe