Superba blondă pozată alături de Vladimir Putin este o cunoscută sportivă. Iubitul său a însoțit-o la un eveniment controversat

Giosanu Catinca 10.05.2022, 10:21
Superba blondă pozată alături de Vladimir Putin este o cunoscută sportivă. Iubitul său a însoțit-o la un eveniment controversat

Vladimir Putin a organizat o paradă militară, cu ocazia Zilei Victoriei, care marchează victoria Uniunii Sovietice în faţa Germaniei Naziste, în Al Doilea Război Mondial. Evenimentul a avut loc luni, la Moscova. Patinatoarea Victoria Sinitsina a apărut și la parada organizată de către liderul de la Kremlin. Mulți se întreabă acum care este legătura dintre cei doi.

Victoria Sinitsina, surprinsă la parada de Ziua Victoriei din Moscova

Victoria Sinitsina a fost surprinsă în trecut alături de Vladimir Putin. Campioana olimpică a fost criticată atunci de fani. Oamenii se așteptau ca sportiva să nu își mai asocieze imaginea cu șeful statului rus, după câte s-au întâmplat în Ucraina.

Patinatoarea nu a ținut cont de părerile susținătorilor ei. Femeia a vrut cu tot dinadinsul să ajungă la parada dedicată Zilei Victoriei Rusiei sovietice asupra Germaniei naziste.

Cum și-a justificat prezența la marele eveniment

Victoria Sinitsina nu a venit singură la marele eveniment. Campioana a fost însoțită de către iubitul ei, Nikita Katsalapov. Patinatoarea a simțit nevoia să le explice contestatarilor ei de ce a ales să ia parte la parada organizată de către Vladimir Putin.

Sportiva în vârstă de 27 de ani a scris un mesaj pe Instagram, în care aamintit despre membri familiei ei care au luptat în Al Doilea Război Mondial.

Străbunicul meu Alexander Sergeevich Suslakov a luptat pe frontul Karelian, în est. A fost ofițer și a primit ordinul de Apărător al Patriei în Al Doilea Război Mondial. A murit în 2000.

Unchiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat dispărut timp de 30 de ani, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că a murit în februarie 1944, la 20 de ani.

Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la război la 17 ani, a fost artilerist. Nu se știe când și unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viață, să cunoască bucuria de a avea o familie. Nu au văzut lumea, dar familia mea îi va ține minte mereu.”, a scris Victoria Sinitsina, pe contul ei de Instagram.

Parada a fost organizată la o zi după ce forţele ruse au bombardat o şcoală din estul Ucrainei, atac care s-a soldat cu moartea a zeci de persoane, conform spuselor lui Volodimir Zelenski.