Un campion olimpic la natație a pățit-o rău după ce a apărut la mitingul lui Vladimir Putin. Litera “Z” de pe echipament i-a cauzat

Giosanu Catinca 22.03.2022, 19:14
Un campion olimpic la natație a pățit-o rău după ce a apărut la mitingul lui Vladimir Putin. Litera “Z” de pe echipament i-a cauzat

Evgeny Rylov și-a făcut apariția la mitingul lui Vladimir Putin. Manifestația organizată a fost marcată de incidente mai puțin plăcute. Inclusiv campionul olimpic la 100 m și 200 m spate a avut de suferit din cauza evenimentului organizat de președintele rus. Ce s-a întâmplat mai exact aflați din paragrafele de mai jos.

Evgeny Rylov, probleme după mitingul lui Vladimir Putin

Gestul preşedintelui Rusiei de a organiza un miting în plin război în Ucraina a fost criticat dur de întreaga lume. Nici persoanele publice și nici sportivii care au participat la manifestația organizată de Vladimir Putin nu au fost văzuți cu ochi buni.

Evgeny Rylov a apărut și el la manifestația lui Putin. Sportivul a ales să poarte un echipament care avea inscripționat simbolul Z. Campionul olimpic a avut ghinionul să fie observat de persoana nepotrivită.

Ce i s-a întâmplat celebrului sportiv

Faimosul sportiv nu se aștepta să aibă de suferit după ce a apărut la manifestația organizată de președintele Vladimir Putin. Totuși, el a fost contactat de sponsorul Speedo, care a anunțat că a încheiat colaborarea pe care o avea cu acesta.

În urma prezenței la manifestația de pe stadionul Luzhniki, Speeedo poate confirma terminarea contractului cu Evgeny Rylov cu efect imediat.”, se arată într-un comunicat remis de către reprezentanții companiei.

Printre cei prezenţi la mitingul organizat de Vladimir Putin s-au numărat și Victoria Sinitsina şi Nikita Katsalapov, campioni olimpici la patinaj artistic, în proba pe echipe, la Beijing, conform as.ro.

La evenimentul cu pricina a luat parte și schiorul rus Alexander Bolshunov. Acesta din urmă a obținut trei medalii de au la Jocurile Olimpice de la Beijing. Și Evgeny Rylov, care a câștigat patru medalii la Jocurile Olimpice de la PyeonChang 2018, dar niciuna de aur, a fost văzută la mitingul lui Vladimir Putin.

Urmăriți Playsport.ro și pe