Suporterii lui Napoli au început să vândă gazonul unde au devenit campioni. Cât costă

Alex Matei 08.05.2023, 19:27
Suporterii lui Napoli au început să vândă gazonul unde au devenit campioni. Cât costă

Fanii lui Napoli au fost în delir după ce trupa pregătită de tehnicianul Luciano Spateletti a cucerit cel de-al treilea său titlu din istorie. Napoletanilor le-a fost de ajuns un punct în deplasarea de la Udine, pentru a-şi asigura matematic locul întâi.

La scurt timp după fluierul final al meciului, suporterii sosiţi de la Napoli au invadat terenul şi au încercat să plece cu orice suvenir le-a căzut în mână. Cei mai norocoşi fani au obţinut tricourile jucătorilor favoriţi, iar alţii au rupt brazde din gazon.

Enervaţi de modul în care oaspeţii sărbătoresc cucerirea titlului, suporterii gazdelor au încercat să riposteze. Mai mulţi fani ai celor de la Udinese au vrut să treacă de cordoanele de poliţişti şi să se ia la harţă cu galeria napoletană.

700 de euro, brazda de gazon

Pe platforma eBay, au apărut deja primele oferte de vânzare a brazdelor de gazon de pe „Dacia Arena”. Chiar dacă preţul de pornire a fost stabilit la 100 de euro, o brazdă de gazon a ajuns să coste acum 700 de euro. Mai multe ONG-uri au avertizat că brazdele de gazon nu au certificate de provenenienţă şi, cel mai probabil, sunt false.

A doua zi după meci, oficialii lui Udinese s-au plâns de pagubele produse de galeria lui Napoli. Potrivit şefilor formaţiei din Udine, napoletanii au subtilizat bucăţi de gazon, fanioanele de la colţul terenului, scaune din tribune şi componente ale băncilor de rezerve. Pe adresa lui Napoli va sosi, în curând, nota de plată. Napoletanii vor fi obligaţi să achite toate pagubele produse pe „Dacia Arena”.

Urmăriți Playsport.ro și pe