Surpriza anunțată de Simona Halep din luna de miere! Au apărut și primele fotografii cu noutatea pregătită de constănțeanca

Catinca Giosanu 24.09.2021, 15:34

Simona Halep a avut un an extrem de dificil. Sportiva de la malul mării s-a căsătorit, zilele trecute, cu omul de afaceri Toni Iuruc, însă înainte de a face pasul cel mare a întâmpinat numeroase probleme din cauza accidentărilor suferite. Constănțeanca este însă foarte optimistă și se gândește deja să se reinventeze. L-a dat afară pe antrenorul său, Darren Cahill, și știe deja ce va face în viitorul apropiat.

Schimbare majoră pentru Simona Halep

Simona Halep a încetat colaborarea cu antrenorul Darren Cahill, iar acum se pregătește de o nouă schimbare. Frumoasa sportivă a realizat un pictorial spectaculos, în care apare cu o nouă rachetă de tenis. Asta, după ce ocupanta locului 14 în clasamentul mondial al tenisului feminin a renunțat la serviciile australianului Darren Cahill.

Fiica lui Stere Halep a promovat noua rachetă de joc a celor de la Wilson și s-a arătat ”cucerită” de aceasta. Prin urmare, campioana noastră va renunța la modelul Burn 100 CV pe care-l folosea din 2015 și cu care ne-a obișnuit. După ce se va întoarce din luna de miere, ”Simo” va intra pe teren cu un Blade v8. De notat este că ea a probat deja acest model la turneele din Statele Unite ale Americii.

Halep nu se află la prima colaborare cu cei de la Wilson. Aceștia îi oferă româncei rachetele de tenis încă de la începutul carierei.

Halep testează un model de rachetă diferit

Simona Halep juca foarte bine și cu rachetă Wilson Burn 100 CV. Rezultatele înregistrate de româncă în ultimul timp confirmă acest lucru.

Vechiul model de rachetă folosit de Halep a ajutat-o pe româncă să câștige două turnee de Grand Slam, Roland Garros și Wimbledon. Chiar dacă nu s-a impus la Cincinnati sau US Open, designul inovator îi dă încredere Simonei ca va reuși să revină în top cu noua rachetă.

Momentan, Simona Halep şi Toni Iuruc sunt în luna de miere, dar sportiva va reveni curând pe terenul de tenis. Ea este nerăbdătoare să își reia antrenamentele, mai ales că va participa la Indian Wells. Competiția se va desfășura în perioada 6-17 octombrie. Ulterior, fosta elevă a lui Darren Cahill va merge la Kremlin Cup, la Moscova. În cele din urmă, constănțeanca va reveni în România pentru Transylvania Open, de la Cluj-Napoca.

Urmăriți Playsport.ro și pe