Simona Halep, martora unei povești cu eroi la Paris! Cancerul a făcut plecăciune în fața Carlei Suarez Navaro, care a spus „adio” Roland Garros

Gabriel-Alexandru Ioniță 02.06.2021, 10:28
Simona Halep, martora unei povești cu eroi la Paris! Cancerul a făcut plecăciune în fața Carlei Suarez Navaro, care a spus „adio” Roland Garros

Simona Halep a fost martora unei povești cu eroi la Paris. Carla Suarez Navarro a revenit pe teren după ce a câștigat lupta cu cancerul. Sportiva din Spania a ținut neapărat să mai joace încă o dată la Roland Garros, turneul său preferat. Și a făcut-o în stil de mare campioană.

La 17 luni de la ultimul meci jucat, Navarro a impresionat pe toată lumea în meciul contra lui Sloane Stephens. Ea s-a luptat de la egal la egal cu sportiva din America. Mai mult, a fost la doar două puncte de o victorie istorică. În cele din urmă, Carla Suarez Navarro a pierdut în 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 4-6 și s-a retras oficial din activitate.

Simona Halep, martora unei povești cu eroi la Paris

Revenirea de senzație pe teren a sportivei spaniole a bucurat-o foarte mult și pe Simona Halep. Jucătoarea română a postat pe Instagram un mesaj în care îsi arată încântarea în legătură cu acest eveniment.

Sunt așa de bucuroasă să te văd înapoi pe teren”, i-a transmis Halep Carlei Suarez Navarro.

Simona Halep și-a manifestat bucuria pentru revenirea Carlei Suarez Navarro
Simona Halep și-a manifestat bucuria pentru revenirea Carlei Suarez Navarro

După meci, Carla Suarez Navarro a declarat că este foarte mândră și bucuroasă că a putut juca pentru ultima dată la Roland Garros.

Cred că am avut o perioadă bună la antrenamente în această săptămână, am atins un nivel bun la meci. Știam că dacă nu voi inchide meciul în două seturi, va fi foarte greu pentru mine. Dar sunt extrem de mândră de mine și foarte bucuroasă că am avut șansa să joc aici pentru ultima dată”, a spus Navarro la interviul de dupa meci.

Sloane Stephens, omagiu pentru Carla Suarez Navarro la finalul meciului

De asemenea, și Sloane Stephens a avut doar cuvinte de laudă pentru Suarez Navarro. Ea a spus că jucătoarea din Spania reprezintă o adevărată sursă de inspirație pentru celelalte jucătoare. De asemenea, americanca a declarat că a fost foarte fericită să o vadă pe Carla sănătoasă, jucând la Roland Garros.

Carla, sunt foarte fericită că am putut împărți terenul cu tine și că te-am văzut sănătoasă alături de noi la Paris. Ești o inspirație și cu toții suntem foarte bucuroși să te avem din nou în circuit. Bine ai venit acasă”, a fost mesajul transmis de Stephens după meci.

Cu câteva zile înainte de startul turneului de la Paris, Carla Suarez Navarro a explicat de ce și-a dorit să joace din nou la Roland Garros. Ea a oferit un interviu Federației Spaniole de Tenis în care a spus că nu a conceput să își ia la revedere de la tenis altfel decât pe teren. De asemenea, a explicat că pe zgura pariziană a avut unele dintre cele mai bune momente din carieră.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe