Surpriza din tribune la meciul Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1. A fost susținătoarea polonezei

Bordei Radu / 03.07.2022, 12:38
Surpriza din tribune la meciul Simona Halep – Magdalena Frech 6-4, 6-1. A fost susținătoarea polonezei

Simona Halep a avut un susținător special, în tribune, la victoria cu Magdalena Frech. Este vorba de persoana care a stat alături de ea timp de 14 ani. Deși s-au despărțit profesional, Simona Halep și Virginia Ruzici au rămas în relații bune.

Simona Halep a fost apaludată la scenă deschisă de Virginia Ruzici

Nu este supărare între Simona Halep și fostul ei manager, Virginia Ruzici. Chiar dacă cele două s-au despărțit în urma a 14 ani de colaborare, relațiile sunt în continuare apropiate. De aceea, fosta mare tenismenă nu a ezitat să vină să își susțină compatrioata la ultima partidă. Virginia a trăit meciul intens, iar la final s-a bucurat de succesul Simonei. Ruzici a stat la câteva rânduri în spatele celei care a devenit noua manageră a româncei, suedeza Nina Wennerstrom.

A fost o călătorie fantastică. Aș dori să-i mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea ei față de mine, nu doar profesională, ci și ca prieten apropiat. A fost o experiență uimitoare împreună, de 14 ani, și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră.

Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântată să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa We Sport Agency!”, a scris Halep, pe Instagram, la momentul despărțirii.

Simona Halep s-a calificat în optimile Wimbledon 2022

Simona Halep a reușit să se califice în optimile de finală ale Turneului de tenis de la Wimbledon. Fostul lider mondial a învins-o pe Magdalena Frech în două seturi, 6-4, 6-1. Românca și-a asigurat astfel al doilea cel mai mare premiu din acest sezon.

Meciul a început cu dominația deplină a lui Halep. Românca i-a spart de două ori serviciul sportivei noastre (n.r. Frech). Când speranțele au reînviat (n.r. Frech a revenit în primul set de la 1-5 la 4-5), experiența româncei și-a spus cuvântul. Aceasta a încheiat setul cu un game alb.

În setul doi, Frech și-a forțat rivala să alerge și din când în când a reușit să o surprindă cu mișcări spectaculoase. Halep a fost totuși cu un pas înaintea ei grație avantajului luat în startul setului. Fostul lider al clasamentului WTA a avut meciul sub control. Ea a jucat perfect și nu a dat cedat controlul niciun moment, punând punct peste punct și închizând meciul cu prima ocazie.”, au scris cei de la Eurosport Polonia.

Meciul din turul al treilea al turneului de la All England Club dintre Simona Halep și Magdalena Frech a avut o componentă financiară importantă.

Pentru calificarea în turul patru, câștigătoarea de la Roland Garros și Wimbledon a fost recompensată cu un cec de peste 233.000 de dolari.