Surpriza imensă trăită de Simona Halep la câteva ore după nuntă: „Să aveți o zi frumoasă!”. Mesajul măgulitor din partea WTA

Catinca Giosanu 16.09.2021, 17:28
Surpriza imensă trăită de Simona Halep la câteva ore după nuntă: „Să aveți o zi frumoasă!”. Mesajul măgulitor din partea WTA

Simona Halep s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Sportiva din Constanța și-a schimbat astfel numele, devenind doamna Halep -Iuruc. Dar aceasta nu este singura ”schimbare” bifată de eleva lui Darren Cahill. Frumoasa jucătoare de tenis va împlini în curând vârsta de 30 de ani, ceea ce înseamnă că va schimba și prefixul.

”Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere”

Simona Halep și-a unit ieri destinul cu Toni Iuruc. Campioana noastră a postat pe rețelele de socializare o serie de imagini de la petrecerea care a urmat la un local de lux din Mamaia, într-un decor de vis.

Antrenorul Darren Cahill nu a putut fi prezent la cununia Simonei Halep. Totuși, el a ținut să îi transmită felicitări jucătoarei de tenis pe contul său de Twitter. Și cei de la WTA i-au transmis un mesaj special fostului lider mondial.

Felicitări Simo! Starul român Simona Halep știe cu siguranță să organizeze o petrecere. Fostul lider mondial s-a măritat cu iubitul ei, Toni Iuruc într-o ceremonie civilă care a avut loc în orașul său natal, Constanța, miercuri, 15 septembrie. Cuplul a sărbătorit alături de prieteni și familie.

Și antrenorul Darren Cahill (n.r. – care nu a fost prezent) a oferit imagini de la fericitul eveniment.”, au scris cei de la WTA.

”Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta”

De asemenea, aceștia au remarcat că partenera de viață a lui Toni Iuruc a părut mai fericită ca niciodată la ”nunta anului din România”.

Miercuri dimineață, Halep a postat un citat de Mark Twain pe Instagram, vizualizat de cei 1,6 milioane de urmăritori: ‘Dă șansă fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta’, se arată în poza publicată de Simona Halep pe Instagram, în descrierea căreia sportiva a transmis: ‘Să aveți o zi frumoasă’.

Din imaginile și clipurile care au apărut după fericitul eveniment, este clar că așa a fost.”, au mai punctat cei de la WTA.

Programul Simonei Halep pentru finalul anului

În ciuda problemelor de sănătate, Simona Halep va concura la turneul WTA 1000 de la Indian Wells, programat în perioada 6 – 17 octombrie. Competiția din SUA, unde Halep a triumfat în 2015, are premii totale în valoare de 8.761.725 dolari.

Ulterior, constănțeanca va participa la Kremlin Cup, turneu din Moscova (Rusia), programat în intervalul 18 – 24 octombrie. Simo a câștigat și aici un titlu, în 2013.

Simona Halep va lua parte și la turneul de la Cluj, Transylvania Open. Competiția este programată în perioada 25 – 31 octombrie și se va desfășura pe hard, în Sala Polivalentă. Aceasta va fi ultima din calendarul WTA înaintea Turneului Campioanelor.

Urmăriți Playsport.ro și pe