Surpriză și nu prea. Cu cine s-ar fi înțeles Mititelu pentru a prelua FCU Craiova. Patronul FCU Craiova neagă vehement

Bogdan Solomon 05.09.2023, 21:09
Surpriză și nu prea. Cu cine s-ar fi înțeles Mititelu pentru a prelua FCU Craiova. Patronul FCU Craiova neagă vehement

Telenovela noului antrenor de la FCU Craiova e pe cale să ajungă la final. Adrian Mititelu ar fi ales omul potrivit pentru a prelua frâiele de la Dan Vasilică și Florin Drăgan, cei care au asigurat interimatul după despărțirea de Nicolae Dică.

FCU Craiova și-ar fi găsit antrenor. Cine ar fi alesul

Chiar dacă Bauza și compania au obținut o victorie categorică în fața campioanei en-titre Farul, proaspăt eliminată din Conference League, finanțatorul nu a renunțat la ideea de a instala un nou antrenor principal, alături de propriul staff. În pole-position s-ar afla la ora actuală un fost tehnician al rivalei CSU.

Potrivit gsp.ro, Emil Săndoi ar negocia preluarea formației oltene. Ba chiar s-ar afla în tratative și ar urma să-și pună semnătura pe contract în următoarele zile. Acesta ar reveni astfel în circuit după înlăturarea din postul de selecționer al României U21. De-a lungul carierei le-a mai pregătit pe Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, CSU Craiova, Chiajna, FC Argeș și Chindia.

Pe banca formației patronate de Mihai Rotaru, Emil Săndoi a stat timp de două sezoane, între 2014 și 2016, alături de bunul său prieten, Sorin Cîrțu. Acest aspect i-ar putea determina pe suporteri să se opună numirii sale.

Adrian Mititelu a negat vehement acordul cu Săndoi

Deși sursa citată menționează că mai este doar o chestiune de timp până când Emil Săndoi va deveni oficial antrenorul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu a negat vehement această variantă, printr-un mesaj transmis lui Radu Naum. Acesta a făcut anunțul în emisiunea pe care o moderează la Digi Sport.

Cert este că oltenii și-au propus să numească un tehnician în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să poată pregăti duelul cu Dinamo din următoarea etapă. Competiția a luat deocamdată o pauză pentru a face loc duelurilor cu Israel și Kosovo din preliminariile Euro 2024.

„Ne prinde bine această pauză, sperăm să strângem rândurile, să numim un antrenor și să ducem lucrurile pe un drum bun. Zilele acestea am lăsat-o mai moale cu negocierile pentru că ne-am axat pe acest joc, nu am vrut să mai apărem în presă cu tot felul de nume.

Dar de acum avem două săptămâni la dispoziție să găsim un antrenor potrivit. Avem discuții cu antrenori români și cu străini. Pregătim o rebranduire, multe cluburi din Europa adoptă o siglă nouă pentru tricourile casual. Este o chestiune de marketing, dar este o siglă frumoasă (n.r. referitor la tricoul purtat de tatăl său la meci)”, a declarat Adrian Mititelu junior, imediat după fluierul final al meciului cu Farul.

Urmăriți Playsport.ro și pe