Surpriză totală! Mioveni vrea un jucător de la FCSB și a anunțat în direct că îl așteaptă la club

Gabriel-Alexandru Ioniță / 06.08.2022, 22:58
Surpriză totală! Mioveni vrea un jucător de la FCSB și a anunțat în direct că îl așteaptă la club

CS Mioveni i-a provocat FCSB-ului un nou semi-eșec în Superligă, iar acum vrea și un jucător de la echipa lui Gigi Becali. Este vorba despre Mihai Lixandru, mijlocașul defensiv în vârstă de 21 de ani, care a jucat și sezonul trecut la echipa argeșeană, sub formă de împrumut.

CS Mioveni îl dorește și în acest sezon pe Mihai Lixandru de la FCSB

Anunțul a fost făcut chiar de Alexandru Pelici, antrenorul lui CS Mioveni, la finalul partidei cu FCSB. El a spus că și-l dorește pe Lixandru și în acest sezon, însă nu este convins că și el vrea același lucru. În rest, Pelici a analizat meciul cu FCSB și a subliniat că are mare nevoie de întăriri pentru a putea să se lupte din nou pentru evitarea retrogradării.

Am urmărit să spargem gheața. Domnul Dică, înaintea jocului, ne-a foarte analizat bine. Ne cunoaște bine. A fost la mai multe meciuri. Știa exact ce jucăm, doar că ei erau obligați să iasă, să vină sus, și am reușit să profităm de spațiile din spatele lor. Când am recuperat mingea după prima lor linie de pressing și am putut să verticalizăm, am avut situații bune.

(n.r. – Este Lixandru un obiectiv pentru CS Mioveni?) Lixandru este în continuare. Orice jucător bun reprezintă un obiectiv pentru noi. Noi îl luăm cu drag. Nu eu am făcut negocierile transferul lui Rusu. Doar ce știu de la cei din administrație. E clar că ne dorim. E important să-și dorească și el să vină. Nu știu dacă vrea, în acest moment.

Nu știu ce își dorește. Dacă își dorește, noi îl așteptăm cu brațele deschise. Mai ales că este jucător U21.

(n.r. – dacă mai are nevoie de întăriri) Cât mai urgent. E clar. Avem nevoie pe faza de atac. Când ajungem în momenetele acelea favorabile, trebuie să marcăm gol”, a spus Alexandru Pelici la finalul meciului cu FCSB.

Lixandru este unul dintre noii favoriți ai patronului

Totuși, pare că va fi destul de greu ca echipa roș-albastră să renunțe din nou la Lixandru. Mai ales că Gigi Becali a spus recent în mai multe rânduri că îl admiră pe mijlocaș și că îl consideră o soluție excelentă pentru viitor.

„Ce să facem acum dacă s-a accidentat Bauza. Vom vedea după ce va reveni pe teren. Dar, nu mai iau pe nimeni, momentan. Am destui mijlocași acolo, ca soluții de rezervă. Îi am pe Lixandru, Oaidă și pe Șut. Avem soluții la mijloc”, este ultima declarație dată de patronul FCSB pe acest subiect, pentru digisport.ro.

CITEȘTE ȘI Nicolae Dică, disperat pe final de meci: „Mă gândeam să îl bag pe Tamm în atac”. Critici pentru Dawa din partea antrenorului de la FCSB