Surpriză uriașă. Pe cine pune Mititelu la o lună după ce l-a vrut pe Șumudică și anunța putere totală pentru noul antrenor

Alex Matei 21.09.2023, 11:13

Adrian Mititelu s-a răzgândit iar. Rezultatele bune din ultimele două meciuri îl fac să-și reconsidere afirmațiile de după 3-5 cu Rapid.

Retragerea lui Mititelu n-a ținut nici măcar o lună. După ce și-a anunțat plecarea din conducerea executivă a clubului, patronul FCU s-a pus pe căutat antrenor cu nume. A negociat public cu Șumudică, dar și cu alți tehnicieni, însă fără succes. În cele din urmă, Mititelu a fost încurajat de victoriile cu Farul (4-0) și Dinamo (1-0), iar cuplul interimar Drăgan-Vasilică rămâne pe poziții.

Pentru a completa staff-ul tehnic, Mititelu îl va numi antrenor principal pe Paul Răducan, anunță PRO Sport. Răducan a mai fost folosit la FCU și în mandatul lui Marius Croitoru, și el fără licență PRO, la fel ca Drăgan și Vasilică.

„În mare, ne-am pus de acord. Actualul staff mai poate conduce echipa și la partida cu Oțelul. Voi da o mână de ajutor cât vor considera dânșii că este nevoie de mine. Clubul se află încă în acele 30 de zile primite de la FRF. Eu voi intra în pâine cred că de la partida din Cupa Românei”, a spus Răducan pentru sursa citată.

Răducan a fost manager al Școlii de Fotbal Gică Popescu de la Calafat și dispune de Licența PRO.

Craiova era obligată de regulamente să numească un posesor de licență PRO după ce l-a concediat pe Dică la mijlocul lunii august.

Urmăriți Playsport.ro și pe