Surprize-surprize în cuplul Anamaria Prodan – Reghecampf. Soția i-a dat vestea cea mare. „Îl iubesc”

Dragos Stefanescu 15.04.2022, 13:05
Surprize-surprize în cuplul Anamaria Prodan – Reghecampf. Soția i-a dat vestea cea mare. „Îl iubesc”

Procesul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf este departe de final. Cei doi au să-și plătească multe polițe și nu ratează nicio ocazie pentru a face acest lucru.

În mod surprinzător, în cea mai recentă apariție publică, Anamaria Prodan a declarat că l-a iertat pe tehnicianul Universității Craiova. Mai mult, impresara susține că încă îl iubește pe Reghecampf, în ciuda problemelor dintre ei.

Anamaria Prodan, declarații uluitoare despre Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că l-a iertat pe tehnicianul Universității Craiova

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află de ceva timp în mijlocul unui scandal uriaș. Cei doi au hotărât să pună punct căsniciei lor după ce Reghecampf a recunoscut că are o relație extraconjugală. Divorțul este departe de final, iar cu fiecare ocazie, cei doi se atacă fără menajamente.

În cea mai recentă apariție publică, Anamaria Prodan a șocat prin declarațiile sale. Impresara susține că l-a iertat pe Reghecampf și că încă îl iubește. Mai mult, ea nu a exclus o posibilă împăcare cu antrenorul Universității Craiova și este convinsă că acesta va realiza greșeala pe care a făcut-o.

Eu l-am iertat de foarte multă vreme. Dar să trăim iarăși ca soț și soție? Nu cred! Niciodată nu spun niciodată, tot pe capul nostru o să cadă, tot la noi o să se întoarcă.

Eu n-am niciun regret în viața asta. Nici că m-am măritat cu Reghecampf, aș mai face-o de 10 ori la fel. Îl iubesc, o să-l iubesc toată viața. N-am ascuns niciodată: l-am iubit pe Laurențiu Reghecampf cu toată puterea universului și o să-l iubesc toată viața, dar îl iubesc pe cel pe care-l cunosc eu”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Pozele care au înfuriat-o pe Anamaria Prodan, subiectul unui nou proces

După ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au văzut în fața judecătorului pentru prima înfățișare în procesul de divorț, acum impresara are o luptă separată cu amanta antrenorului Universității Craiova.

După ce Reghecampf a anunțat că o să fie iar tată, Anamaria Prodan s-a arătat deranjată de trecutul celei care urmează să-i dăruiască acestuia un copil. Corina Caciuc a fost acuzată de agentul FIFA că se ocupa, în trecut, cu „animarea” unor bărbați cu bani prin Dubai și București. Acuzațiile au venit în urma mai multor fotografii apărute în presă. Mai mult, Anamaria Prodan a spus în nenumărate rânduri că prietenii ei cunosc trecutul compromițător al celei care îi este parteneră lui Reghecampf.

Deranjată de acuzațiile publice formulate de Anamaria Prodan, Corina Caciuc a dat-o în judecată. Prima înfățișare în acest proces ar urma să aibă loc pe 15 aprilie, însă impresara nici nu-și pune problema să se prezinte.

Mâine e? Nici nu mai știu, am atât de multe deschise de ei doi încât nu mai știu care sunt, pentru cine, bine că îl am pe avocatul meu. Nu (n.r. nu mă prezint). Eu mă uit în presă, văd, citesc, văd fotografii cu o domnișoară care a trăit o astfel de viață. Calomie pentru ce?”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Urmăriți Playsport.ro și pe