Sute de mii de euro în conturile lui Dinamo. Anunțul făcut de suporterii-acționari pentru salvarea echipei de la faliment

Gabriel Eșanu 06.01.2021, 20:33
Sute de mii de euro în conturile lui Dinamo. Anunțul făcut de suporterii-acționari pentru salvarea echipei de la faliment

Dinamo a mai fentat o dată falimentul! Se anunţa dezastrul la club, în cazul în care banii de la Pablo Cortacero nu ajung până în luna ianuarie. Aşa cum era de aşteptat, anul 2021 a venit prea repede pentru spaniolul care a preluat-o pe Dinamo. Conturile clubului nu au fost alimentate de pe tărâm iberic, ci tot din iniţiativa fanilor DDB. Fanii acţionari au anunţat semnarea unor parteneriate prin care clubul Dinamo va obţine aproximativ 800.000 de euro pe an. Sume absolut vitale în tentativa de a ţine clubul în viaţă.

Se salvează de la faliment? 800.000 de euro pe an din sponsorizări pe care DDB promite că îi obţine pentru Dinamo

„URMĂTORUL NIVEL: PARTENERIAT STRATEGIC PENTRU DDB. Comunitatea DDB atrage tot mai multe resurse, așa că am intrat în atenția marilor branduri internaționale! Prima VESTE BUNĂ a anului.

Ne pregătim să semnăm contracte de sponsorizare cu două companii multinaționale foarte importante, una din domeniul auto și cealaltă din domeniul financiar, care vor deveni astfel PARTENERII STRATEGICI AI DDB”

„Legat de numele celor două companii, vom reveni cu amănunte în perioada care urmează, motivele fiind lesne de înțeles. Câteva detalii acum. Cele două mari companii își vor lega numele de comunitatea DDB. Din cele două parteneriate, DDB va avea de câștigat peste 800.000 €/an! Devenim din ce în ce mai puternici, așadar!”

În discuțiile cu producătorul auto am stabilit ca pentru toate meciurile pe care le vom juca acasă să punem în vânzare biletele pe Arena Națională. Prețul unui bilet rămâne de 5 lei, iar PARTENERUL STRATEGIC al DDB va oferi mai multe premii atractive, dintre care cel mai important va fi UN AUTOTURISM”, se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a DDB.

Dinamo va juca primul meci din 2021 pe 12 ianuarie, pe terenul celor de la Hermannstadt. Mai mulți jucători au anunțat că nu vor reveni la antrenamente dacă nu li se plătesc salariile restante. Dinamo este la patru puncte de locul 6, care ar asigura prezența în play-off. Doar că acest obiectiv pare imposibil de realizat, în condițiile în care jucătorii experimentați vor să plece. Astfel, Dinamo ar putea avea probleme în lupta pentru evitarea retrogradării. Și chiar ar putea rămâne fără licență pentru Liga 1 dacă nu vor fi achitate datoriile. Pentru moment, banii promişi de DDB ar putea ţine clubul pe linia de plutire. Pablo Cortacero nu mai pare a fi salvatorul lui Dinamo, interviul oferit de Juan Melero Marin pentru Playsport pare să clarifice acest lucru.

Urmăriți Playsport.ro și pe