Tăcere suspectă în cazul recuperării lui Florinel Coman. Nicolae Dică a refuzat să ofere detalii: „Nu vă pot spune mai multe”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 10.08.2022, 14:21
Tăcere suspectă în cazul recuperării lui Florinel Coman. Nicolae Dică a refuzat să ofere detalii: „Nu vă pot spune mai multe”

Nicolae Dică nu a oferit prea multe detalii în legătură cu recuperarea lui Florinel Coman, despre care se spune că ar fi fost una „miraculoasă”. După ce Gigi Becali a anunțat că „Mbappe” ar putea chiar să și joace în meciul retur cu Dunajska Streda, antrenorul FCSB-ului a fost ceva mai reticent.

Nicolae Dică este ceva mai pesimist decât Gigi Becali

El s-a rezumat la a spune că Florinel are șanse să fie inclus în lot. De asemenea, Dică a mărturisit că și el a mers pentru tratament la vraciul Marijana de la Belgrad pe vremea când era jucător și totul a decurs neașteptat de bine și în cazul lui.

Florinel se întoarce astăzi de la Belgrad. Sunt şanse să fie în lot. Şi eu am fost în Serbia. După 3 zile am jucat. Nu pot să vă spun secretul. Le-am cerut jucătorilor să avem atitudine şi unitate. Ne aşteaptă o partidă mai grea ca în tur”, a spus Nicolae Dică la conferința de presă premergătoare meciului de joi seară, de pe Arena Națională.

Cu doar o zi în urmă, Gigi Becali a anunțat că Florinel Coman va juca în meciul cu echipa slovacă. Patronul FCSB-ului a spus chiar că până și celebra Marijana Kovacevic s-a mirat când a văzut cât de repede s-a recuperat fotbalistul de 24 de ani.

Florinel Coman va juca joi! E miracol, Marijana şi-a facut şi ea cruce, a zis că nu a văzut aşa ceva, ca s-a recuperat prea repede”, a spus Becali la Pro Arena.

Verdictul inițial nu a fost nici pe departe atât de optimist

Florinel Coman a suferit ceea ce s-a crezut inițial a fi o ruptură musculară, în meciul tur cu Dunajska Streda, câștigat de FCSB cu scorul de 1-0. Din acest motiv, el a fost schimbat la pauză. După meci, s-a vorbit inclusiv despre faptul că internaționalul român ar urma să lipsească de pe gazon timp de circa două luni.

Așa că s-a apelat la varianta „de urgență”, vraciul Marijana Kovacevic de la Belgrad. Tratamentul aplicat de aceasta a dat roade extrem de rapid, contrar așteptărilor lui Mihai Stoica. Inițial, managerul general de la FCSB a spus că Florinel Coman nu are șanse să joace în returul cu Dunajska Streda. Între timp, el a fost contrazis de Gigi Becali și de Nicolae Dică.

„Florinel Coman nu are șanse pentru joi. D-aia l-am și trimis acolo. Cu tratament clasic ar fi fost 5-6 săptămâni. A avut o ruptură foarte mare, dar el n-a simțit. Doar acolo se poate vindeca într-un timp foarte scurt.

El a plecat vineri, a făcut vineri prima ședință de terapie. Sâmbătă, a doua. Azi, a treia. Abia mâine va vedea ecografistul. E plecat cu Marius Ianuli acolo, team manager-ul nostru, care mi-a trimis o filmare cu el urcând scările în sprint”, a spus în primă fază Mihai Stoica, la Orange Sport.

CITEȘTE ȘI Atac fără menajamente la adresa lui Nicolae Dică înainte de returul din Conference League. „E de un servilism incredibil”