„Taci, taci din gură!”. Sorana Cîrstea, atac uluitor la adresa propriului antrenor în timpul meciului

Giosanu Catinca / 06.02.2021, 10:46
„Taci, taci din gură!”. Sorana Cîrstea, atac uluitor la adresa propriului antrenor în timpul meciului

Sorana Cîrstea și-a atacat propriul antrenor în timpul ultimului său meci. Jucătoarea a răbufnit, sâmbătă dimineață, după eșecul clar suferit în fața americancei Ann Li (99 WTA,  20 de ani), scor 3-6, 1-6.

Sorana Cîrstea, atac uluitor la adresa propriului antrenor în timpul meciului

Sorana Cîrstea a fost eliminată în sferturile de finală de la Grampians Trophy de Ann Li. Ocupanta locului 99 în clasamentul WTA a învins-o pe româncă cu 3-6, 1-6. Acest lucru a scos-o din minți pe iubita lui Ion Ion Țiriac.

Românca a început bine meciul. În primă fază, Cîrstea a condus cu 2-0. Ulterior însă, ea a început să comită din ce în ce mai multe greșeli neforțate, iar americanca Ann Li a revenit și s-a impus clar în primul act, scor 6-3.

În timpul celui de-al doilea set, Sorana Cîrstea a devenit foarte nervoasă. I-a transmis antrenorului său că nu știe ce să facă pe teren, iar la câteva minute distanță a avut o confruntare verbală cu acesta.

Sorana Cîrstea a cerut sancționarea antrenorului său
Sorana Cîrstea a cerut sancționarea antrenorului său / Sursa Foto: Captură Digi Sport

Sorana Cîrstea: „Taci, taci din gură!”

În cele din urmă, Sorana Cîrstea a cerut sancţionarea propriului antrenor. Jucătoarea de tenis a recurs la acest gest după ce Adrian Cruciat a încercat să-i transmită câteva sfaturi din tribună.

Taci din gură, taci, taci din gură!”, i-a spus jucătoarea antrenorului său.

Mai mult, numărul 72 WTA i-a cerut arbitrei de scaun să-i dea un avertismentul antrenorului ei.

Puteți să-i dați un avertisment? Vorbește nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă”, i-a spus Sorana Cîrstea arbitrei de scaun.

Sorana Cîrstea (30 de ani) a câștigat un singur game în actul secund, iar meciul s-a încheiat după o oră de joc, scor 6-3, 6 -1 în favoarea lui Ann Li, care se va duela în semifinale cu americanca Jennifer Brady (24 WTA). Meciul dintre Cîrstea și Li a fost cel de-al patrulea de pe 1573 Arena din Melbourne.

”Mărturisesc că aşa ceva nu am văzut”

Consternat de situație, Cristi Mândru a declarat că acesta este un moment unic, întrucât el nu a mai întâlnit ca un jucător să îi închidă gura antrenorului său.

Da, mărturisesc că aşa ceva nu am văzut, încă nu am văzut sau poate s-au mai întâmplat cazuri, dar eu nu am păţit, în anii de comentariu. Sorana i-a cerut arbitrei de scaun să-l avertizeze pe Adi, pe antrenorul ei, pentru că vorbeşte non-stop!”, a afirmat comentatorul Digi Sport, după ce a asistat la aceste scene.