Iubita lui Ion Ion Țiriac e în pericol după ce a ignorat sfaturile. Anunțul oficialilor din Australia după ultimele ieșiri ale Soranei

Giosanu Catinca 19.01.2021, 09:07
Iubita lui Ion Ion Țiriac e în pericol după ce a ignorat sfaturile. Anunțul oficialilor din Australia după ultimele ieșiri ale Soranei

Anul a început prost pentru Sorana Cîrstea. Iubita lui Ion Ion Țiriac e în pericol după ce a ignorat sfaturile oficialilor din Australia.

Iubita lui Ion Ion Țiriac e în pericol după ce a ignorat sfaturile

Autorităţile din Australia au reacționat dur după ce atât Novak Djokovici, cât şi Sorana Cîrstea au cerut condiţii speciale de carantină pentru cei care au intrat în contact cu bolnavii de COVID-19.

În prezent, Sorana Cîrstea este izolată într-o cameră de hotel de unde nu va putea ieşi timp de 14 zile! La fel ca ea mai sunt și alți jucători de tenis. În total, 72 de sportivi au fost carantinați la Melbourne, în Australia.

În următoarele 14 zile, aceşti 72 de sportivi nu vor avea voie să-şi părăsească, sub nicio formă, camerele de hotel. Nici măcar pentru antrenamentele de zi cu zi! Ceea ce înseamnă că primul Grand Slam al anului va fi, de fapt, un duel inegal, între jucătorii care au beneficiat de condiţii optime, din momentul aterizării în Australia, şi cei care au fost închişi în camere, pierzându-şi astfel condiţia fizică.

Sorana Cîrstea: ”Nu putem SĂ JUCĂM după ce am stat 14 zile pe canapea”

Românca de 30 de ani și-a exprimat nemulțumirile față de măsurile impuse. Sportiva se teme că după 14 zile de izolare totală, va avea nevoie de alte trei săptămâni pentru a-şi redobândi forma fizică.

N-am nicio problemă să stau 14 zile în cameră şi să mă uit la Netflix. Credeţi-mă, e un vis devenit realitate, chiar o vacanţă. Ceea ce nu putem să facem e SĂ JUCĂM după ce am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, nu regula carantinării. După o asemenea perioadă, o sa am nevoie de cel puţin trei săptămâni pentru a reintra în formă şi pentru a putea juca, din nou, la nivel înalt“, a scris Sorana Cîrstea pe contul ei de Twitter.

Mai mult decât atât, Sorana Cîrstea a declarat că n-ar mai fi venit în Australia dacă ştia că sportivii au voie să iasă din hotel doar pentru antrenamentul zilnic.

Sorana Cîrstea a fost taxată de australieni
Sorana Cîrstea a fost taxată de australieni / Sursa Foto: Telekom Sport

Australienii au reacţionat vehement după cererile Soranei Cîrstea

Cu toate că Novak Djokovici (liderul clasamentului mondial ATP) a fost solidar cu cei 72 de jucători care se află în carantină și a cerut condiții optime pentru aceștia, oficialii ausralieni nici n-au vrut să audă de aşa ceva.

Nu va exista vreun tratatment special. Pentru că nici virusul nu-ţi va oferi un tratament preferenţial. Oamenii au dreptul de a face liste cu cererile lor. Răspunsul nostru e nu“, a spus premierul statului Victoria, Daniel Andrews.