Tadici, atac nemilos în fața camerelor: „Să se mai nască o dată, poate așa o să facă ce am făcut eu”

Alex Matei 22.04.2023, 12:54

Gheorghe Tadici speră să scape Zalăul de la retrogradare. Deși lucrează în condiții grele la echipa de club, fostul antrenor al naționalei are șanse importante să țină echipa de fete a orașului în Liga Florilor.

Tadici spune că HC Zalău are cel mai mic buget din prima ligă de 7 ani la rând și îi atacă pe „bogații” de la Bistrița, Brăila sau Buzău.

„Sunt cluburi mari, și la Timișoara, și la Bacău, și foste campioane care au retrogradat la un moment dat și nici nu au mai apărut. Noi avem 40 de ani în prima ligă, avem 2 finale de cupe europene, de 8 ori semifinale, avem 3 titluri de campioană, cupe ale României și 11 poziții pe podium. Le recomand domnilor ăstora care consumă banul public de ordinul milioanelor și sunt cu salarii de 5000, 6000, 7000, 10000 de euro să pună mâna să muncească. Probabil, dacă se vor mai naște o dată, vor face ca mine, pentru că în viața asta nu au cum, că or fi ei de la Bistrița, Buzău, Brașov, Brăila sau Cisnădi, sau de oriunde, că nu are importanță”, a atacat Tadici.

„Așa că să-și vadă de treabă cum antrenează pe mulți bani publici…Eu i-aș da afară imediat, la ce prezintă când cheltuie milioane de euro. Noi Zalăul, avem cel mai mic buget din Liga Națională de 7 ani încoace, așa că nu există termeni de comparație.

Ei au tot feluri de conducători, în general de mandat politic, care se știe bine ce se întâmplă… Până când intră Curtea de Conturi în ei… Când va intra în ei, să vedeți cum se sparge buba”, a completat antrenorul.

După 21 de etape, Zalăul lui Tadici e pe 12 în Liga Florilor (din 14 echipe). Pentru a supraviețui în prima divizie, Zalăul trebuie să evite locul 13, ocupat acum de CSM Slatina. Oltencele sunt la două puncte în spate.

Urmăriți Playsport.ro și pe