Tânăr rugbist legitimat în SuperLigă a atacat două tinere. Beat, a acționat violent în mijlocul străzii

Bădulescu Silvian / 24.11.2021, 18:45
Tânăr rugbist legitimat în SuperLigă a atacat două tinere. Beat, a acționat violent în mijlocul străzii

Un rugbist din prima ligă internă a fost acuzat că a atacat două tinere. Fiind sub puternica influență a alcoolului, jucătorul lui ACS Tomitanii Constanța a depășit limita și a devenit agresiv cu două tinere dintr-o comună a județului.

Acesta nu ar fi fost provocat

Întâmplarea a avut loc vineri seară spre sâmbătă, conform Replica. Florian Ciocoiu, în vârstă de 21 de ani și legitimat la echipa din Constanța, se afla în comuna Valu lui Traian din județ. Acesta, dezbrăcat la bustul gol, ar fi atacat două tinere aflate într-o mașină parcată. Jucătorul de 120 de kilograme se afla într-o stare avansată de ebrietate, conform sursei citate.

Agresorul nu ar fi fost provocat, după spusele tinerelor. Acestea, speriate și blocate în mașină, au sunat la 112, iar mai apoi au încercat să fugă. Conform declarațiilor date de fetele respective, acest eveniment neplăcut a avut loc la ora 2 dimineața.

El s-a năpustit asupra mașinii, lovind-o cu putere, în timp ce pe gura lui ieșeau cuvinte nepotrivite. Acesta ba chiar a forțat portierele fără succes și a amenința fetele că sparge geamul, dacă nu deschid ușile mașinii. Mai apoi, în încercarea de a scăpa de agresor, fetele n-au reușit, după ce acesta s-ar fi poziționat pe capota mașinii, pentru a nu le lăsa să plece.

Conform victimelor, rugbistul ar fi obosit la un moment dat, punct prielnic în care el a încetat asaltul, iar ele ar fi reușit să scape. Până în acest moment, tinerele n-au depus plângere la Poliție.

Legitimat în prima ligă de rugby din țară

Florian Ciocoiu are 21 de ani și evoluează la ACS Tomitanii Constanța, în SuperLigă. Echipa sa ocupă ultimul loc în clasament, al 6-lea, cu 10 înfrângeri în 10 partide disputate în această stagiune.

Prima ligă de rugby nu are decât șase componente. Pe lângă constănțeni, în elita rugby-ului din România se mai regăsesc Clubul Sportiv al Armatei Steaua, CSM Știința Baia Mare, Clubul Sportiv Dinamo, CS SCM Timișoara și CS Universitatea Cluj.

Clasamentul este condus de echipa roș-albastră, cu un număr total de 41 de puncte adunate în cele 10 etape disputate. Baia Mare, campioana en-titre națională ocupă locul secund, la două lungimi de undă în spate, pe când „câinii roșii” completează podiumul primei ligi. Aceștia au acumulat 31 de puncte.

Trebuie menționat că prima ligă este ruptă în două, după ce, sub Dinamo se află Timișoara, la doar trei puncte în spate. În rest, Universitatea Cluj și Tomitanii Constanța nu au trecut de 10 puncte acumulate până în acest punct al competiției.