Tânăra pentru care Ion Țiriac a lăsat tot: „Venea după soră-mea la orice oră. Renunța la antrenamente, la tenis”

Giosanu Catinca 28.11.2022, 14:13
Tânăra pentru care Ion Țiriac a lăsat tot: „Venea după soră-mea la orice oră. Renunța la antrenamente, la tenis”

Ion Țiriac se poate lăuda cu un palmares impresionant la capitolul femei. Omul de afaceri s-a iubit în tinerețe cu o triplă campioană mondială la handbal. Femeia era de o frumusețe cum rar i-a fost dat să vadă. Detalii despre idila dintre miliardarul român și sportiva care i-a cucerit inima celui care deţine impresionantul complex Stejarii.

Dezvăluiri din trecutul lui Ion Țiriac

Fostul mare tenismen Ion Țiriac a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Victoriţa Dumitrescu. Influentul om de afaceri a cunoscut-o pe tripla campioană mondială prin intermediul surorii ei. Femeia a păstrat mulți ani secretul.

Alexandra Anghel a vorbit despre apropierea dintre sora ei și Ion Țiriac abia după ce fosta Victorița a trecut la cele sfinte. Fosta sportivă s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani, dar a lăsat în urma ei o mulțime de amintiri frumoase.

În tinereţe, locuiam în Polizu, iar Ion Țiriac venea tot timpul la sora mea.Era topit după ea. Avea o motocicletă Iawa, cu care o plimba. Relaţia lor a durat aproape un an. Victoriţa a fost o femeie foarte frumoasă.”, a dezvăluit Alexandra Anghel, pentru Libertatea.ro.

”Țiriac îmi aducea sucuri, îngheţată şi ciocolată”

Sora Victoriței a mărturisit că celebrul om de afaceri obișnuia să își petreacă concediile la mare, pe nisipul fierbinte. La un moment dat, a dus-o și pe ea pe litoral. Țiriac o răsfăța cu tot felul de bunătăți, își amintește femeia.

Într-o vară, am fost la mare cu sora mea şi cu Ion Țiriac. Victoriţa avea atunci doar 22 de ani. Ieşeau în fiecare seară la restaurante. Eu eram micuţă, nu mă luau cu ei în oraş. În schimb, pe plajă, Țiriac îmi aducea sucuri, îngheţată şi ciocolată.”, a mai spus Alexandra Anghel.

Cu cine s-a mai iubit Ion Țiriac

Ion Țiriac s-a arătat un mare cuceritor. Cunoscutul om de afaceri a avut multe iubite de-a lungul timpului, printre care și nume celebre.

Adriana Achim a vorbit în cadrul unui interviu despre ce îi plăcea lui Ion Țiriac să facă după o noapte de amor. Fostul top model l-a descris pe socrul Soranei Cîrstea ca fiind un om fără sentimente.

Noi ne-am nimerit şi prost. El cu foarte puţină forţă de iubit, eu cu foarte multă. Plus că el era la începutul succesului în afaceri. Atunci îi plăcea să devină un personaj important. Eram ambii foarte mult timp plecaţi în direcţii diferite. Mi-a spus un lucru important după ce s-a terminat relaţia. Mi-a spus că dacă aş fi vrut să fie o relaţie mai puternică ar fi trebuit să lupt. Eu n-am luptat pentru că nici eu nu ştiam ce este. El era omul care m-a instigat să fac foarte multe, ca să-i arăt că pot să fac singură. Mă instiga tot timpul să n-am nevoie de el. Te întreb: dacă o femeie se culcă cu un bărbat, având sentimente pentru el, iar bărbatul după aceea nu spune nimic. Şi pleacă. Tu ce înţelegi din asta?

Cam aşa a fost cu Ţiriac. În plus, mie nu mi-a plăcut să-l tot caut. El aştepta şi mă suna într-un final.”, a spus Adriana Achim, potrivit okmagazine.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe